Res je proxxon nima finega ozobja zato je tudi delo, kjer ni preveč placa oteženo. Zdaj imam še 1/4 wurthovo ragljo, ki ima bolj fino ozobje pa je lepše z njo delati. Moram pa povedati da prisegam vseeno na proxxon ker delam z ragljo vsemogoče stvari predvsem odpuščam (kar ni najbolj pametno) tudi polosi pa kar držijo. Če pogledamo naš unior in naprimer proxxon je ta svetlobna leta pred uniorjem. Ta je predvsem drag in ne preveč kvaliteten. Ročko za odtegovanje sem novo takoj zlomil. Drugače sam prisegam na nemške znamke ampak so res drage in pa vredne svojega denarja. Poglej za hazetom, ki ima specializirane sete za avtomehanike tudi po znamkah! Sam imam nekaj kosov hazeta, ki jih je še kupil oče pred vsaj 20 leti pa še vse drži. Še bolj fasciniran pa sem nad japonskim Kokenom, ki dela specializirane stvari. Natični ključi 12 robi so pravtako stari preko 20let in so ok, edino breaker bar mi je en strl ker je odpuščal m30 navoj za kar še danes žalujem, ker kolko je dalo tisto skoz to pa je neverjetno. Moram zvohat zastopnika za to, nekje v A bi naj nekdo prodajal koken.