Prodam računalnik znamke Tron po ugodni ceni!

doroteja1993

Zelenc'
4. jul 2011
2
0
1
Prodajam računalnik znamke Tron star okrog 2 leti .Je zelo dobro ohranjen. Prodajam ga ker ga več nenucam, ker imam prenosni računalnik.Zelo je praktičen hitro dela primeren je za vso generacijo, za igranje igric za pisanje vse.Naložen je novi windows.

Či pa še hočete zraven kupit tipkovnico skoraj nova in miško je pa 15 evrov

Če vas zanima mi pišite na doroteja.posta@gmail.com ali 041311636 sms sporočilo prosim...Cena je 80 EVROV.

http://www.bolha.com/ostali-racunalniki/prodam-ali-menjam-racunalnik-znamke-tron-oglas1275322811

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Si pa dala res zelo veliko podatkov!
bonk.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Igre laufajo v "nulo", sploh na tej prastari grafični. Dejansko je celoten pc star verjetno okoli 6,7 let, ne pa 2 leti. Opis je vsekakor nateg...

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Disketnikov že vsaj kakih 5 let ni v osebnih računalnikih. Doma ima mama mojega bivšega, ki je star skoraj 8 let pa nima disketnika. Napiši malo karakteristike računalnika.

LP

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Dve leti star računalnik ima disketnik? Ne se hecat no...

Gospodična ga je uporabljala dve leti, pa misli, da je tok str
bonk.gif

Če ne sm pa take škatle (na oko podobne) delil okol 5let nazaj sošolcem, ki so bli revni, ko so se v fotrovi bivši (računalniški) firmi odločili da niso vredne za drugam kt na smeti, da bi mel več stroškov s sodnim cenilcem in javno dražbo kukr so sami kompi vredni.

Un iz NM je pa tut veseljak
cheer.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
PRODAM SKULLCANDY SNOOP DOGG SKULL CRASHER SLUŠALKE. ZRAVEN DAM VSE KAR SPADA. SLUŠALKE SEM UNUČIL PRI PRIKLUČKU ZA MP3... IN SEM NESEL NAZAJ PA PRAVJO DA JE MEHANSKA NAPAKA IN NI VELJALO POD GARANCIJO. SLUŠALKE SEM POTEM DAL ZRIHTAT ENEMU K POPRAVLA. TAKO DA ZDAJ DELAJO. ZRAVEN DAM TUDI RAČUN IN GARANCIJO ČE SE SLUČAJNO KEJ UNIČI. SO ZELO DOBRE SLUŠALKE IZREDNO MEHKE IN GLASNE. IMAJO TUDI SUPER BAS KI SLUŠALKE KR TOVČEJO
smile-1.gif

PIŠI NA MAIL IN POGLEJ ŠE OSTALE MOJE OGLASE

CENA JE ZADNA KER NOVE PRIDEJO 90E!!

crazy1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
PRODAM SKULLCANDY SNOOP DOGG SKULL CRASHER SLUŠALKE. ZRAVEN DAM VSE KAR SPADA. SLUŠALKE SEM UNUČIL PRI PRIKLUČKU ZA MP3... IN SEM NESEL NAZAJ PA PRAVJO DA JE MEHANSKA NAPAKA IN NI VELJALO POD GARANCIJO. SLUŠALKE SEM POTEM DAL ZRIHTAT ENEMU K POPRAVLA. TAKO DA ZDAJ DELAJO. ZRAVEN DAM TUDI RAČUN IN GARANCIJO ČE SE SLUČAJNO KEJ UNIČI. SO ZELO DOBRE SLUŠALKE IZREDNO MEHKE IN GLASNE. IMAJO TUDI SUPER BAS KI SLUŠALKE KR TOVČEJO
smile-1.gif

PIŠI NA MAIL IN POGLEJ ŠE OSTALE MOJE OGLASE

CENA JE ZADNA KER NOVE PRIDEJO 90E!!

crazy1.gif

Če pogledaš par oglasov prej, prodaja iste slušalke za 80€
bonk.gif

P.S.: Čestitke za 10.000 post
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
ksz
Ne vem kaj ima za eno matično, ampak na moji (letnik 05) pri zvočni kartici nimam več "joystick" vhoda, pač pa je že 5.1 . Plus tega kakšna grafična je, da nima niti dvi izhoda?
ne-ne-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Tole je letnik 2001, 2002 (+/-) glede na grafično s činč izhodom in pa vgrajenim analognim modemom... Tudi dizajn kište sodi v tisto obdobje nekam.

Kak zgoden primerek amd durona, celerona ali kaj podobnega?

EDIT: so slabe slike pa sem mislil, da je modem, pa so zgleda usb porti
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
Disketnikov že vsaj kakih 5 let ni v osebnih računalnikih. Doma ima mama mojega bivšega, ki je star skoraj 8 let pa nima disketnika. Napiši malo karakteristike računalnika.

LP

CD zapisovalnikov že tudi več kot 2 leti ne odkar so jih nekje 2006-2007 če ne še prej popolnoma zamenjali DVD zapisovalniki.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
pa samo 2 usb priklopa? hahaha

Ima 6 usb spredaj 2 in zadaj 4 (dva sta pod mrežno in dva pod miško in tipkovnico)
Je pa res,da disketnikov ni več v pc-jih dobrih 5 let,razen če si ga posebej naročil,obliko kište pa je Comtron nehal uporabljat pred kakimi 4 leti.
Pa še to vsi tronovi računalniki so bili že ob nakupu samo za v smeti,saj Comtron ni nikoli znal sestavljat računalnikov.V njih so nametali vse kar niso mogli drugače prodat.
Je sosed iz bloka tam sestavljal računalnike,pa si še sedaj ne zna sam inštalirat windowsev in iger tako kot je potrebno.
No in vemo pri čem smo,če je še več takih kao računalničarjev.
uf-1.gif

vanilla

Zelenc'
2. sep 2011
1
0
1
živjo, prodam prenosnik Acer Extensa 5635G 15.6” HD (1366 x 768), anti-glare Intel Core 2 Duo T6600 @ 2.2Ghz 4GB DDR2 800MHz Nvidia GForce G105M 512MB Intel Wifi Link 5100 Atheros Gigabit Ethernet 802.11abgn DVD-RW DL drive 5v1 MMC Reader WebCam BlueTooth 2.0 6 Cell Battery Touchpad
Ima nov disk, računalnik je star 1,5 leta in je bil uporabljen le v pisarniške namene...

cena: samo 270€

kliči na 030-617-888