Prodaja avtomobilov - nč ne štekam...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
A mi lahko kdo prosim razloži v čem je fora...

...namreč, kupujem avto, da mi v Sloveniji ne bo propadel bonus pri zavarovanju. Pa sem se zadnjih par dni malo bolj poglobil v avto.net.

Torej, zakaj folk zraven ne napiše stanja števca? Pa tega je malo morje...sploh Audi in Volkswagen. Pa zakaj je tolk težko napisat zraven ceno? Ali pa, napiše ceno, pod opombe pa: cena ni zadnja! A se mu je ne da spremenit, al kaj? Mislim, čudno, čudno...

Še ene par cvetk: prodam ljubitelju. (kako boš pa to vedu)
Piše drugi lastnik ali pa celo brez info. o lastnikih, zraven pa: nikoli tiščan mrzel
Pozimi in po dežju nikoli vožen. Se pravi, da ga dež tudi nikoli ni ujel?

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Stanje števca: zato ker vedo, da če prodajaš avto s 150.000+ km, te bo poklicalo malo ljudi,
Cena: ker pričajujejo nerealno vsoto
Cena ni zadnja: nimam pojma, verjetno zato, ker vsakdo napiše malo več, da potem ko mu nekdo scenka ceno za 500€ ima dober občutek, da je ful dobro prišel skozi
Prodam ljubitelju: ker prodajalec ve, da prodaja nekaj, kar nihče pri zdravi pameti ne bo kupil, razen - ljubitelja
wink-1.gif

Ni podatkov o prejšnjih lastnikih: glej kilometre

Pač cvetke, ki se prenašajo iz oglasa v oglas, enako kot zarkivanje tablice - ker pač drugi to počnejo.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
In kaj potem naredijo tisti, ki pokličejo in vidijo da ima avto 250.000 kilometrov? Hm, hvala lepa, se še slišimo...
grin1.gif

sej s ceno je potem približno isto...

sej jest nekako to štekam, samo polja so za vpis podatkov, ne da se men potem 45 folka klicat....
rolleyes-1.gif

Bom jutri poklical, pa rekel da sem ljubitelj lepega vremena, pa če mi zdej lahko prodal Opel Kadetta
grin1.gif

o prikrivanju, skrivanju, brisanju, fotošopanju tablic pa ne bom nič rekel...
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Stanje števca: zato ker vedo, da če prodajaš avto s 150.000+ km, te bo poklicalo malo ljudi,
To sploh ne drži. Imaš dosti ljudi (tudi jaz), ki raje kupijo avto, ki ima 200k+ km, ker vejo, da so precej bolj realni kot pa vsi tisti med 120 in 150 jurji. In ko sem prodajal svoj avto s skoraj 300+ km, klicev ni manjkalo (in to od normalnih).

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
je pa tut zanimivo da se zelo malo avtov proda. Gledam par avtov že lep čas na netu a kupcev očitno v rangu 20.000 ojrof ni cene pa ne spustijo a hkrati pravijo kak nujno je prodat,,,

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Ja če te moti toliko stvari, pa kupi nov avto, ali pa rabljenega v avtohiši... tam dobiš še nekaj garancije.

Poznam kar nekaj takih, ki so skrbeli za svoj avto tako da ne moreš verjeti. Pranje vsak teden, počasna vožnja.... In od takih se splača kupit, ker je sigurno odlično ohranjen, tako na zunaj kot na znotraj.

Mularija pa ponavadi prestavlja, ko pride obratomer v rdeče območje, ko spelje mora zakopat, da izpade frajer.

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Tud z lastniki je tako - tako, jaz sem recimo pri zadnjih 2 avtih uradno 2 lastnik, ker sta bila prej registrirana v DE pri avtohisi (Tageszulassung), ampak brez oz z minimalno prevozenimi kilometri. Pol pa nekaterim to razlozit je jedrska fizika....

PRINCESKA

Pripravnik
29. okt 2011
361
2
16
ne napišejo jih zato ker je avto trenutno še pri mojstru ki prevrtuje kilometre in ne vedo na koliko se bo točno števec ustavil!
hahaha

Podobne teme