Procesor Celeron D

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Glede na to da se računalnik niti ne postavi predvidevam da je šla plata (prosim naj me kdo opozori če je možnost napake katere druge komponente), me pa zanima (če seveda ima kdo kake informacije) ali so ti procesorji se pravi Intel Celeron D bili kaj problematični oziroma so kaj resneje crkovali? Ta moj mi je precej čuden saj ima približno 2mm luknjico
confused-1.gif
..... lp

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Saywhat? luknjico
grin1.gif
? Če je kej ožgana, dej slikaj...

Sicer pa, ne spomnem se da bi bili problematični, saj so jih še do nedavnega prodajali...

p.s.: do kam se pa postavi?

Lp

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
sploh se ne postavi se pravi niti biosi ne zalaufajo .... ma luknjica ni ožgana samo mi ni jasno zakaj naj bi bla??? ...slikca sledi

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Prej bi rekele, napajalnik ali plata.

Probaj tudi vse odklopit, diske, DVD, CD, vse nepotrebne kartice, pusti samo grafiko.

Poskusi tudi RAM-e ven vzet, bi morala plata piskat.

Lp,m

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
ma plata itak piska če so rami fuč ..... ta sploh ne da nič od sebe ... sm pa odklopo vse ..... drgač pa me ni skrbelo da bi bla luknjica za nedelovanje, samo mi je pa čudno ....... bo treba kr plato naročit

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Sory, luknjica je bla moj firbec... nimam pojma kako (zakaj) so to nardili
hysterical-1.gif

p.s.: preden naročaš novo plato, daj si sposodi napajalnik iz kakega drugega pc-a, pa probaj. Sem menjal več napajalnikov ko plat
wink-1.gif

Lp

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
ok sem opravil še en goli test, se pravi samo plata in procesor, ki se začne takoj gret kar pomeni da napetost dobi in verjetno tudi deluje, zgleda drugi del plate ne dela pa ne zažene biosa ....... še to napajalnik je izločen, sem sprobal z drugim

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pol je res plata. Sem imel zlo podobno težavo kot ti in ravno včeraj menjal plato:)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
nisi mogu tega prej povedat v eni drugi temi:)
res nisem pomislil, da bi lahko baterija delala take težave.

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
probal, ni nič! tema .... plata je že naročena, jutri bo verjetno že zmontirana