Mučim se že cel dan in sicer mi ta proces začne filat CPU po nekje po 2 minutah prižganega PC-ja. Je neke vrste Windows Security Center. Ko se CPU napolni do nekje 50% seveda vse deluje zelo počasi in neodzivno. Sem poskusil po tem načinu izklopit, pa ne gre. Zanimivo, da mi ga Task Manager sploh ne prikaže, zato sem poskusil z Iarsn TaskInfo (s katerim ga lahko zbrišem). Potem deluje ok, ampak samo do naslednjega ponovnega zagona, takrat se seveda spet pojavi.
Sem pregledal sistem za virusi z Malwarebytes, Aviro, register popravil z RegistryBooster. Poskusil sem tudi z Bitdefender LIVE (boot CD). Aja, tudi izbrisal sem file fizično na disku, pa se je pojavil nazaj
Sistem je WinXP SP2. Imel sem tudi naložen že SP3 pa je delovalo isto. Je možno, da je kakšen virus ali se da to na kakšen drug način zbrisat oz. izklopit?
Sem pregledal sistem za virusi z Malwarebytes, Aviro, register popravil z RegistryBooster. Poskusil sem tudi z Bitdefender LIVE (boot CD). Aja, tudi izbrisal sem file fizično na disku, pa se je pojavil nazaj
Sistem je WinXP SP2. Imel sem tudi naložen že SP3 pa je delovalo isto. Je možno, da je kakšen virus ali se da to na kakšen drug način zbrisat oz. izklopit?