Problemi z kodeki

Susto

Pripravnik
24. sep 2007
108
0
16
Pozdravljeni,

Kar pred kratkim se mi je pri predvajanju filma pokazal črn ekran, sedaj slike ne vidim več. Poskušal sem z namestitvijo novih kodekov (K-elite, dvix-code), a zadeva ni popravila problema.

Zanima me kje bi bil še kakšen vzrok da ni slike, sliko mi predvaja samo v Windows Media Player (BS player, real player, quick time, VLC pa ne
13.gif
)

PS: na računalnik pred tem nisem imel dobene inštalacije ali kaj podobnega da bi povozilo stare codeke.

Hvala za odgovore

lp, Susto

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Zbriši vse kodeke. Restartaj pc, potegni dol najnovejši ffdshow -> google -> ffdshow-> prvi link. poročaj. Za predvajanje VSEH formatov, razen DVD, pa priporočam uporabo GOM playerja, ki je brezplačen.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če vse to ne deluje je skoraj sigurno nekaj narobe z grafično - ali si spreminjal kakšne nastavitve, namestil nove driverje...? Lako probaš obnovit računalnik na čas preden si dobil črno sliko.

Susto

Pripravnik
24. sep 2007
108
0
16
tudi z grafično se nisem spreminjal dobenih nastavitev, driverji so tut takšni kakšni so bili.. počasi mi že zmanjkuje idej..
ps: keri predvajalniki predvajajo podnapise..

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
imaš priklopljen tv na računalnik? oz. 2nd monitor? ker zna bit da ti na drugem kaže sliko čez celo, na prvem pa sploh ne.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
imaš priklopljen tv na računalnik? oz. 2nd monitor? ker zna bit da ti na drugem kaže sliko čez celo, na prvem pa sploh ne.
To sem jaz tudi pomislil.
--> theater mode (če imaš ATI, pri nVidii se drugače imenuje)

shift

Guru
20. jul 2007
9.897
2.282
113
za šankom
a maš ATI grafično????

catalyst control system>advanced>video>presets>pa daj naštimaj home varijanto

Susto

Pripravnik
24. sep 2007
108
0
16
hvala za odgovore stvar sem uredil...in zadeva deluje kot bi morala..
problem ni bil v kodekih, ampak z povezavo z TV jem...vsem dam 5*