Problemčič s spywareom

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Živjo,

na računalniku se mi za skoraj vsak klik izpiše tole opozorilo, ki je pripeto v priponki. Pa sem zagnal že vse, od Adaware, do spybota, do antivirusa.....

opozorilo pravi, da je potrebno nekaj zlovdati - zlovdal še nisem, ker ne vidim potrebe po tem...

Uglavnem, ima morda kdo kakšno rešitev, kako se tega okenčka rešiti, ker je nadležno, da je potrebno vsakič dat pač cancel, da lahko kaj naprej delaš..?

Hvala,

Lp
309324-problem.JPG

Priponke

• 309324-problem.JPG
    309324-problem.JPG
    15,2 KB · Ogledi: 228

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
To vem ja, zato tudi tega nisem zloudal
smile-1.gif

Mene bolj zanima, kako se rešit tega okenčka, ki se skos pojavlja...?

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Hmm to si verjetno dobil spywere in ena možna rešitev je, da nardiš system restore. Čas nastaviš na recimo 2 dni nazaj (oziroma kdaj si dobil ta spywere) in bodo vse nastavitve računalnika take kot pred dvemi dnevi (oziroma preden si dobil Spywere).
All programs ----> accessories ------> system tools ---------> system restore.
Pomoje bi moglo delat.

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.031
10.783
113
kod Džej-Zija
ksz

Lahko pa poženeš kakšen Spybot Search & Destroy, če kaj najde. Dosedaj je meni še vse lepo očistil, pa še tanova verzija raznorazne svinjarije blokira.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
probaj cureit je free, za full scan pa porabi cca 1uro, vsaj na mojem prenosniku.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Najboljši antispyware so: Spysweeper, Spyware Doctor (za oba obstaja free verzija) in Spyware Terminator (free).

Spybot je že nekje 3 leta med manj učinkovitimi, včasih pa je bil alfa in omega.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Točno s tem problemom se ukvarjam že dva dni. Ne pomagajo antivirusni programi, niti Search&Destroy, superAntiSpyWare (ali kako se že reče), CureIt,... Danes sem še pognal eno zadevo, ki sem jo zasledil na forumih kot mogočo rešitev, to je http://onecare.live.com. Meni je našel nekaj okuženih zadev, ki jih noben drug program ni. spucal pa še nisem. Preveril bom jutri. Torej, sporočim rezultate.
LP!

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Res je nekaj našel, in izbrisal, ne ZangaReports.... Okno se ne pojavlja več
cheer.gif

LP!

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Citat:
Uporabnik Company pravi:
Točno s tem problemom se ukvarjam že dva dni. Ne pomagajo antivirusni programi, niti Search&Destroy, superAntiSpyWare (ali kako se že reče), CureIt,... Danes sem še pognal eno zadevo, ki sem jo zasledil na forumih kot mogočo rešitev, to je http://onecare.live.com. Meni je našel nekaj okuženih zadev, ki jih noben drug program ni. spucal pa še nisem. Preveril bom jutri. Torej, sporočim rezultate.
LP!

Yes, tudi jaz sem se rešil tega problema s temle linkom.

Hvala ti,

Lp