Problem!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
malo prej sem bil pri eni zelo simpatični mladi punci v pisarni pa se je kar hotla nekaj pogovarjat z meno (me je prvič videla) pa mi je povedla da je samska, stara tam nekje 24 let pa se je tak zvijala nekam čudno gor na stolu, na koncu je bila s koleni na stolu in tak čudno sedela.
Zdaj pa vprašanje mislite da je hotla kaj konkretnega slišatat? Bom ji moral jutri kaj predlagat nisem bil nekak 100% pri njenih namigih? Torej kaj naj jutri naredim v akcijo?
Aja uporabnik Zgaga to se dogaja za tvojim hrbtom!!!

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
A namigi niso bili dovolj jasni?
confused-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
A namigi niso bili dovolj jasni?
confused-1.gif

jaz kot strokovnjak na tem področju nisem bil 100% drugače sem! A misliš da bi si moral tak narest teren da v petek pade za svobodo?misliš da so bli ti namigi dovolj?

Kolega Zgaga te deklice ki dela za tvojim hrbtom še nisi opazil?

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
v kateri smeri naj to razumem navali al ne? Men se je to res zgodilo kar pa za stardeca ne moremo trdit!
Nekdo bi lahko potrdila da je deklica za hrbtom resnična!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
tak direktna ravno ni bila sam je pa ta na v tem filmčku dovolj to bi še stardec razumel!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
He, he, mavsala se je po stolu, klečala na stolu (kje se že še kleči, razen v cerkvi)
evil.gif

na stolu sigurno ne! Drugače je pa res tak aktivna bila na stolu da ne moreš verjet jutri morama it skup na kavo da pripravim teren! Stari komaj se zberem zdaj ko dela še nekaj da ne bom naredil kake napake!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
stari saj nisem hoto napisat oz. sem na začetku zamolčal stala je ob parkirišču, ko sem prišel tja kamor pač trenutno nekaj delam tak da je vidla s čim sem prišel pa ravno njo sem vprašak kak se do direktorja pride!
Sam res je nekaj na tem modrobelem znaku!
Napisat pa nisem to hoto ravno zaradi tega da ne bi kdo mislil da nategujem folk! Še zdaj jo vidim ka je delala na tistem stolu! Komaj sem zbran pa delam!!!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
točno tako kot prikazuje slika ja! Morem jutri v akcijo dans je verjetno že šla domov al pa bo v mojo pisarno, ki so mi jo dodelili da imam mir pri delu, prišla saj ve kje sem drugače pa jutri stopim jaz do nje! Bemtiš je dobra!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
dej si tampon v rit..da se ne userješ.

jest dam pa 500 na mizo. če boš stopil do nje in jo zakuril..je tvoja..če ne..nova titula.

ti meni ne verjameš? Škoda ker je to popolnoma res! Jutri jo moram povabit na kavo da vidim a ima med delovniom časom kaj časa al pa zvečer. Morem se potrudit ker časa imam samo do petka ko tu končam, ker rok me veže!
mimogrede kako titulo mi predlagaš?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
glede tega da si ne upam naj te samo spomnim da sem do sedaj prvi in edini prilepil na alter "pussysign"! Tolko o tem a si upam al ne!
kaj misliš s 500...? In kak naj pol dokažem to kar bom naredil?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
to je prva stvar jutri delo si bom že danes domov odnosel in delal doma tak da bom lahko jutri bolj okrog letal da bom bolj svoboden!
Stari tta more past za svodobo, če ne nisem pravi vaginko!