Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Torej noče se zagnat, pa da nevem kaj... Ne v safe načinu, ne v normalnem, ne v zadnjem delujočem... Matična nič ne piska. pomembno mi je, da rešim podatke na disku, nato pa lahko frišno naložim winse. Ma kdo kak predlog?!?
Prvo sem probal repair in ni delalo.Nič ni naredlo. Zdaj sem priklopo drugi disk gor in ker se ni bootalo/moder zaslon zdaj nalagam win xp in zadeva se inštalira brez problema. Trenutno inštalira naprave, 33 min do konca. Če gre to do konca, je verjetno disk zanič, vendar pa ledica za HD sveti/utripa pri bootanju.
To izgleda kot zgazen filesystem. Najprej naredi dump celega diska na en vecji disk, potem se pa igraj z orodji za popravljanje filesystema (lahko zacnes kar z chkdsk od Windowsov). Ce ti dokoncno unici vse skupaj, ga lahko vedno restavriras nazaj iz dumpa. Tega je najlazje narediti v Linuxu ali podobnem OSu (dd if=/dev/tvoja_problematicna_particija of=/direktorij/kamor/bos/spravil/dump_diska bs=512).
Nič se nebom igral s popravljanjem filesystema, ker še tega nisem delal in nimam niti prav cajta. CRT pa je namenjen servisiranju doma in za rezervo, če bi se lcdjem kaj zgodlo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.