Problem s tiskalnikom

Car

POSTman
4. avg 2007
8.497
1.659
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Danes sem poskusil nekaj sprintati in mi je pokazalo, da ni povezave, čeprav bi morala biti. Ko sem poskusil na novo povezati, mi je pokazalo obvestilo: Naprava USB, ki ste jo zadnjo priključili na računalnik, ni delovala pravilno, zato jo Windows ne prepozna. Tiskalnik sem potem testiral na laptopu in se je zgodilo popolnoma enako. Ko sem že mislil, da je nekaj narobe s tiskalnikom, sem ga vseeno priklopil še na sinov comp in vojla, tam vse deluje normalno!?
confused-1.gif

V Napravah in tiskalnikih mi ga prikaže kot Unknown USB device(Device descriptor request failed)

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.819
5.929
113
Prvo namesti šoferje, nato priklopi in vključi tiskalnik.
OS in tiskalnik verzija/model ?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.497
1.659
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Vse to sem naredil.... Driverje sem izbrisal in na novo naložil, pokaže neznano napravo. Windows 7, Canon MP210. USB-je sem 100x zamenjal.
Izgleda, da bo treba na novo naložit okna...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.497
1.659
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Sicer je tale tvoj post napol nerazumljiv, ampak naj poskusim.
Printer je odpovedal brez razloga, ko je sin preko omrežja poskusil sprintati dokument. Brez upgradov in ostalega sranja. Me je pa že par dni hecal eden od portov(nanj je bila priključena miška), ki se je non stop vklapljal in izklapljal za par sekund.
Sem pa sedaj naložil win10, ampak ne se zapičit sedaj v to, ker to sem naredil šele kasneje, situacija ostaja ista, tiskalnik ne deluje...

Citat:
Uporabnik Car pravi:
Sicer je tale tvoj post napol nerazumljiv, ampak naj poskusim.
Printer je odpovedal brez razloga, ko je sin preko omrežja poskusil sprintati dokument. Brez upgradov in ostalega sranja. Me je pa že par dni hecal eden od portov(nanj je bila priključena miška), ki se je non stop vklapljal in izklapljal za par sekund.
Sem pa sedaj naložil win10, ampak ne se zapičit sedaj v to, ker to sem naredil šele kasneje, situacija ostaja ista, tiskalnik ne deluje... [/quote

ima prinetr opcijo wifi oz wireless? poskusi preko te opcije če jo ma. Kaj pa če printer vklopiš v sinov komp?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.497
1.659
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Printer je Canon MP210. Kot sem že v prvem postu napisal, se isto zgodi tudi ko ga vklopim v ženin laptop. Deluje pa na sinovem kompu, kar mi je popolnoma nerazumljivo....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.054
5.659
113
Najbrž si fasal enga trojanca in zjebe neki kodo pr printerju...*.dll fajle itd...

Rollback

al pa če kaj več napišeš...1x sem imel tak problem pa sem tisto sporočilo (pri meni v angleščini ker mam angleške) vnesel v google + fix....in mi je našel freeware programček ki ti popravi dll-je...in je delalo naprej...sedaj ne najdem

Neki tacga: http://totalpchealth.com/articles/printer-spooler-service-not-running.php

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.054
5.659
113
Probaj tud.....nastavit antivirus da pregleda sistem ob naslednjem zagonu...na ta način najde več kot pri aktivno delujpočem računalniku...in ti lahko lažje eleminira tistga trojanca