problem pri odpiranju strani

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ze nekaj dni mi nekaterih internetnih strani noce odpret, recimo najdi.si. Ko kliknem, se pojavi samo bela stran in ne gre naprej, ko kliknem na krizec, se pojavi tisto sporocilno okno in je treba koncati proces. Virusov nimam, skenirano z BD10, search/destroy, registry clean expert in error repair pro. Uporabljam IE7, ne predlagat drugih brskalnikov, do zdaj je delal brez problema. Se kaksna resitev ?

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Nebom predlagal drugega, samo poskusi odpret z firefoxom in povej če je isto ali ne!

Alter.Si

Zelenc'
1. jan 1970
0
0
1
Lej v vsakem primeru je firefox boljši zato raje up.firefox in tudi lahko si naložiš ie skin

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Glej, nekateri ljudje so trmasti in jih od nečesa, kar so navajeni ne boš spravil, pa če je to največji drek na svetu!Tudi sam sem bil nekoč med njimi, nato pa sem se odločil poskusiti firefox in od takrar ga uporabljam.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Sem rekel, da ne bom menjal programa, ker mi pol leta dela ok, zakaj tudi se naprej nebi, pa sem ze imel tudi druge brskalnike, ki me niso prepricali, kot druge ne preprica IE7, cisto preprosto. Ce mi pol leta najdi.si odpira brez problema, zadnje dni pa ne, potem ne more biti v brskalniku problem. Ce pa je, se pa verjetno da resit, ampak mi je zmanjkalo idej.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Ce mi pol leta najdi.si odpira brez problema, zadnje dni pa ne, potem ne more biti v brskalniku problem.
Če bi si vzel 5 minut in probal z Firefox-om, bi imel gotov odgovor na to vprašanje.