Pristranski moderator The_Red_Devil

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
The_Red_Devil je časovno omejil pisanje mojih postov, kot razlog je navedel nekvalitetni posti. Od kdaj si pa ti strokovnjak ,da ocenjuješ nekvalitetne in kvalitetne poste ? Omejil je v resnici zaradi kritik ,čez islam. Predvidevam ,da je musliman kajti nikoli ni imel problemov ,čez kritike RKC. V postih sem napisal samo resnico ,katra seveda boli določene osebke. Kot so neprilagojeni čefurji,cigani in muslimani.
Ker poznam protokol altreja, vem da v postih nisem užalil direktno nobenega. Kot vidim moderator red devil nasprotuje protokolu, in po vseh pravilih je on tisti katri si zasluži omejitev.

Če želite ,da ne boste omejeni pazite na kvaliteto postov. Ne kritizirajte ciganv,čefurjev,muslimanov oziroman ne pišite po pravici,
kajti resnica boli.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Oz. na kratko - ne spamajte.
wink-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
V bistvu je Devil res napačno utemeljil časovno omejitev pisanja tvojih postov. Ni najhujša težava v tem, da so tvoji patriotsko-ateistični posti nekvalitetni, ampak je večji problem ta, da nenehno podpihuješ sovraštvo do drugačnih (romov, vernikov, ljudi neslovenske narodnosti,...) in provociraš ter smetiš po forumu.
V bistvu je (časovna) omejitev omejenega uporabnika kar primeren ukrem, čeprav bi bil ban še boljši.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
super odločitev... popolnoma podpiram Devila
cheer.gif

še komu drugemu potalat ta bonus pa bo super

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Aha. Torej podpirate enoumje in eno zveličavno resnico, ki je zveličavna zgolj zaradi prepovedi izražanja drugačnih mnenj in pogledov?
Res smo postali druga ZSSR. Samo Putina še rabimo.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
saj ga ni benal.... še vedno lahko širi resnico naprej, ampak ne v vsaki temi ki tudi govori o uporabi mutipraktika.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ne komentiram njegovih objav, jih ne poznam na pamet zato tudi ne bom komentiral na pamet in s tem komu storil krivice.
Zmotil me je le attitude.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.