Citat:
Uporabnik Petrol pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Mojo priljubljeno avtomatsko avtopralnico od AT Vis na Celovški je slaba banka prodala Petrolu, ki ji je tako zbil kvaliteto, da tja ne grem več.
Poleg tega, da so zamenjali čistilna sredstva, ki so zdaj ceneješa in slabše kvalitete, zdaj ne moreš več avta voskati brez pranja podvozja, česar nočem in ne potrebujem.
Pri pralnici, ko je bila še pod AT Vis sem pral podvozje le 1x letno, to je po zimi, drugače sem vedno vzel pranje z voskanjem.
Tako, da zdaj gledam za kakšno drugo avtomatsko avtopralnico, ki uporablja kvalitetne šampone in ima kvalitetne stroje. Mi lahko kakšno priporočite, ker sem leta uporabljal tisto pri AT Vis in ne vem, kako je drugje. Priporočena relacija Lj - Domžale.
Je tista v BTC, zraven BigBanga ok?
Spoštovani,
tako kot v vseh ostalih avtomatskih pralnicah, tudi v tisti na Celovški cesti uporabljamo zelo kakovostne šampone
Auwa. Način in kombinacije pranja so standardizirane v vseh naših avtopralnicah po celotni Sloveniji. Glede na rast števila strank in njihove dosedanje odzive ocenjujemo, da so zadovoljni s ponudbo. Ker je zadovoljstvo vsake stranke na prvem mestu pa vas prosim, da napišete, s čim konkretno ste manj zadovoljni.
Za vsa dodatna vprašanja, želje ali komentarje smo vam sicer vedno na voljo tudi preko sistema
Povej Petrolu.
Boris Jelčič
Upravljanje in razvoj maloprodajnih mest
Petrol d.d., Ljubljana
Spoštovani,
ko ste uvedli spremembo in sem prvič po spremembi hotel avto oprati na te avtopralnici, sem se odločil, da ga tam ne bom opral zaradi sprememb, hkrati pa sem tudi izpolnil pritožbo (cca. 1 mesec nazaj). Upal sem, da bo pritožba uslišana. Ko sem se včeraj ponovno ustavil na te avtopralnici, sem videl, da ni bila. Zato se tudi ne nameravam še pritoževati na Povej Petrolu, ker učinka očitno ni. Na pritožbi sem pustil vse osebne podatke, mislim da tudi telefonsko številko, a kontaktiral me ni nihče. Tako da...
Nezadovoljen sem, da imam še kupone te avtopralnice še od prej, ki jih lahko uporabim le za popolnoma osnovno pranje (brez predpranja in voskanja) in jih ne morem 'nadgraditi' še za voskanje. Kupone raje vržem stran, kot da avto zapeljem v krtače brez predpranja.
Npr., kot je bilo to prej, je bilo to tako, da sem za 1 kupon doplačal še 1 EURO za voskanje in sem dobil celotno pranje, s predpranjem in voskanjem.
Nezadovojen sem s spremembo čistilnih kemikalij, s katerimi sem bil prej zelo zadovoljen in pa, da ne morem avta oprati z voskanjem, ne da bi hkrati še pral podvozje. Nočem prati podvozja vsakič, ko perem avto. Podvozje perem le po zimi.
Na način in kvaliteto pranja, ki je bil v tej pralnici, sem bil zelo zadovoljen in sem bil tam leta redna stranka, zdaj pa pač iščem alternativo kvalitetni avtopralnici, kot je bila le-ta prej.
Izraz 'standardizirana' meni pomeni 'good enogh'. Pač, to mi ni zadosti.
Za ročno pranje ali pa ročne avto pralnice pa nimam časa.
Vseeno hvala, da ste se oglasili v temi.