Primerna kazen za "klučarja"

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Šetam danes z merkatorja in na parkingu zasledim črnega P308CC, lušten totalno, pol pa vidim levi bok, da so mi
solze v oke stople, en model ga je potegnil s ključem (mogoče celo z izvijačem) od prednjega do zadnjega blatnika,
celo čez kljuko na oko vsaj 2mm globoko, da se je pleh svetil ven....

Jaz ne najdem primerne kazni da ga zalotim zraven... Mularija frdamana!
Kaj ti more bit da greš to naredit... Od oka mislim da je blo vozilo od ženske, ker
je imela na ogledaju nek roza "cofl", se mi pišika kr zasmilila ko je PRVIČ vidla svoj nanovo pimpan avto...

Kaj takemu nardit?
confused-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36

( Neslavne Barabe - Spoiler alert !!!!!!!!! )

Nekaj takega... od oka pride isto 2mm v globino. Motiv poljuben...
evil.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Pred nekaj leti sem videl novo A8 potegnjeno s ključem od prednjih do zadnjih luči in to tako lepo globoko.. ujh.
crazy1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
glede na stopnjo kulture parkiranja naših voznikov, posebaj pa še tistih, ki imajo kao super oh in ah plehovje, se sploh ne čudim, da občasno kdo dobi kak tak pozdrav

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
No, takrat ko sem ga jaz videl je bil avto čisto spodobno parkiran, če ga je pa kaj prej sral pa ...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Ma, saj je samo avto, ki bo čez 10 let ali še prej samo za predelavo.
Problem je, ker se ključar nekoč mogoče ne bo spravil na avto...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
no seveda, saj tak pozdrav je lahko star in ponavadi ostane gori kar dolgo časa...
kot sem napisal, se sploh ne čudim, mene je en model 1 x hotel na prehodu za pešče zgaziti, pa sem mu potem, ko sem bil na prehodu in sem odskočin nazaj tresnil z nogo ali roko v kišto( se ne spomnim več točno, ampak me je razpi.. do konca ). model se je celo hotel nekaj z mano ravsat, samo je pozem hitro ugotovil, da pa to ne bi bilo pametno od njega
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.077
6.923
113
pri taščici
Zadnjič me "napade" soseda iz bloka na invalidskem vozičku stara okoli 50 let če imam nek "velik črn avto". Ker takega avta nimam sem ugotovil da ima nek sosed Cayena ki bi ustrezal njenemu opisu.
Je rekla da je parkiral v nek "slepi kot/dovoz " tako čudno da ni mogla ne po levi ne po desni mimo avta do trgovine. Ko bo naslednjič tako parkiral se mu "podpisala" na vrata.
Sicer sem ji rekel da naj raje pusti kak listek "za začetek" ampak ne vem če sem jo prepričal.
Sicer imajo pred blokom "pravico" parkirat samo invalidne osebe. Ta oseba s cayenom "preverjeno" ni invalidna oseba.Nalepke nima, bergel, vozička ali drugih podobnih pripomočkov ali težav pri 35 let starem moškem nisem opazil, pa sem ga večkrat že videl
Je pa znan po tem da bi najraje parkiral v stanovanje če bi bilo to možno in bognedaj da bi šel 50-100 metrov peš kjer je dovolj parkirišč

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Zadnjič se mi je prav fino zdelo, ko so imeli pred Mercator centrom vsi narobe parkirani avtomobili na šipo nalepljen A4 list, na katerem je pisalo "STUPIDITY IS NOT A HANDICAP. GO PARK ELSEWHERE."
hysterical-1.gif

Raznih vandalizmov a la klučarjenje, zvijanje brisalcev in puščanje gum pa nikakor ne podpiram. To je totalni primitivizem. Kdo ti daje pravico, da se znašaš nad tujo lastnino?!?!

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Ampak če nekateri tako neobzirno parkirajo samo da je njim najbolj ugodneje. Imam mamo na vozičku in se večkrat zgodi, da morava iti kje okoli ali pa iz pločnika na cestišče (med druge vrste kretene z okornim vozičkom), ker si je en tip spomnil postavit avto na pločnik in to ob prometni cesti. Zdaj pa naj jaz peljem mamo po cesti mimo tega avta in par metrov naprej je še en ponavadi. Dobro da je še vedno dosti ljudi, ki so zelo obzirni in bodo celo zablokirali promet, da jaz spravim mojo mamo nazaj na pločnik.

Tako da za vse tiste, ki parkirate na najbolj bednih lokacijah pomislite kako je nekomu na vozičku. Moja mama ima vsaj mene zraven. Kaj pa tisti, ki so sami na električnih vozičkih? Že tako imajo izjemno omejeno življenje. Sedaj pa bi ga morali imeti še bolj da bo neki preserator lahko parkiral kjer ga je volja. Zvenim kot kakšna tečna stara baba, ampak tako pač je to kruto življenje in ne se čuditi, da ste komu dvignili prag strpnosti in se vam je podpisal na avto.

(do sedaj še nobenemu nisem nič naredil na avtu, razen da sem enemu napisal na listek, da mu invalidna oseba ne zameri napačnega parkiranja, ker je očitno tudi sam invalid, enemu drugemu pa da sem popraskal avto in naj naslednjič bolj pazi čeprav mu nisem nič naredil)

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pa da ne boste mislili da to dela samo mularija..........v Ilirski bistrici je "nekdo" lepo s cvekom drgnil po avtih in ga nikakor niso mogli najt....podrsanih mnogo avtov.....in glej ga zlomka so ga nekoč dobili.....je bil en penzionist v domu ostaarelih in je za prosti čas lepo hodil okrog in si dajal duška....mimogredee ga je še lastni hčeri podrsal avto.

Da ga jaz dobil mu gre roka na pol.....parkiram prav...nikoli na mesta za invalide.....pa še sreče nimam in vedno najdem plac nekje u 3pm....sem pa nekajkrat peljal invalide pa vem kako jim je.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Sam sem pred pol leta pri ličarju videl tanovo 5ko(bmw) prepraskanga do onemoglosti... Črtica pri črtici.. Me je kr zabolel ko sem to videl..

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Takega morjo dva ali trije komadi prijet, ga fiksirat na tla, majico dol iz mu zadaj čez cel hrbet do živega potegnit ris z ključem. Seveda ga ne smeš takoj spustit da ne gre v bolnico, naj mu ostanejo sledi za večno. Ko končaš z dejanjem mu poveš da upaš da ima hrbet kasko zavarovan. Pravično?
wink-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik creep pravi:
"STUPIDITY IS NOT A HANDICAP. GO PARK ELSEWHERE."
hysterical-1.gif
Škoda, da se oni ni potrudil v sloveščini napisat (ali pa kakem južnem jeziku). Ker angleško takile invalidi ne znajo.
smirk-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Pri nas v bloku je tudi v navadi, ko kdo kupi nov avto ima zaradi verjetno fovšije sosedov v naslednjih parih dneh kakšno črto čez celo stran avta. Vem pa da to delajo fotri in ne mularija.

lp