prijetna presenecenja po 8+ letnih zvezah

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Cisto tako informativno me zanima...
Recimo,da ima ta oseba rojstni dan. Pa ne zeli kupljenega darila. Bolj v smislu neke pozornosti. Kot npr nabran sopek rozic,mogoce priprava kaksne vecerje,masaza ipd...?

Kako po res dolgi zvezi na prijeten in naceloma preprost nacin presenetiti partnerja?

Me predvsem tudi od zensk zanima,kaj jih lahko tudi po veliko letih razveseli?

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Mogoče repriza prvega zmenka. Oz. nekaj, kar vaju spominja na začetek vajine zveze.

Drugače kar pali je pa lep izlet v naravo, kjer si narediš piknik.

Neglede na to kaj boš izbral, je pa najpomembneje, da tvoji posvetiš 100% pozornost, vsaj ta dan
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ja to dost pomeni ce se imata dva res rada, drugace je to bolj na silo
wink-1.gif
kar je po večini

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
triger je dal dober predlog, ponovitev prvega zmenka, sam kaj pa, če sta se dobila pri prodajalcu bureka, slednji se ti je pa zameril? Ni bilo mišljeno dobesedno, vsak nej umesti po svoje.

Po 8 letih, jo popolnoma razumem, da ji ni do daril, razen če rabi kaj.

Pel jo na plesni dogodek, gibanje pa to, vesela bo 100%, pa nimam v mislih diskoteke, razen če nista bila dolgo tam in si želita tja, hehe triger predlog.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Kako po res dolgi zvezi na prijeten in naceloma preprost nacin presenetiti partnerja?

Če je oseba, ki jo želite presenetiti, moški, je daleč najbolj odmevna poteza, da ženska povabi še eno, ali dve "ukrajinki".

Garantirano bo tipu darilo ostalo v nepozabnem spominu, ženska pa bo imela (seksualni) mir pred partnerjem najmanj teden dni...

Bo pa nerodno, če si bo on po taki izkušnji vbil v glavo, da naj se taka "poteza" ponovno realizira vsaj dvakrat mesečno...
Nerodno za žep...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jutr pridi v kavarno SEM na Metelkovi mamo plesni večer swinga pa vaju naučim nekaj korakov:D

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Cisto tako informativno me zanima...
Recimo,da ima ta oseba rojstni dan. Pa ne zeli kupljenega darila. Bolj v smislu neke pozornosti. Kot npr nabran sopek rozic,mogoce priprava kaksne vecerje,masaza ipd...?

Me predvsem tudi od zensk zanima,kaj jih lahko tudi po veliko letih razveseli?

napumpaš jo
grin1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jutr pridi v kavarno SEM na Metelkovi mamo plesni večer swinga pa vaju naučim nekaj korakov:D

To je verjetno še najboljša ideja.

OK, morda ne prav swing, če jima morda ne sede, ampak kaj drugega, kar bosta na novo začela skupaj in v tem uživala skupaj.

nexi

Pripravnik
18. maj 2009
89
0
6
Ljubljana
Ogromno svečk v stanovanju, vrtnice po tleh, po postelji (samo ne po belem tepihu
smile-1.gif
je tisto kar paše v dolgoletni zvezi...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Baba kot baba ti je ziher namigovala na kako brezvezno zadevo nekaj dni pred obletnico, samo malce premisli kaj je bilo pa bo.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik nexi pravi:
Ogromno svečk v stanovanju, vrtnice po tleh, po postelji (samo ne po belem tepihu
smile-1.gif
je tisto kar paše v dolgoletni zvezi...
bonk.gif

On bi jo rad prijetno presenetil, ne pa "okužil" z diabetesom...
rolleyes-1.gif

nexi

Pripravnik
18. maj 2009
89
0
6
Ljubljana
to so bili samo primeri...mogoče mu pa bo kakšen izmed njih všeč...če pa ne pa pač ne...sem hotla sam pomagat
rolleyes-1.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Hvala za odgovore.

Bom po mojem kakšno masažo izvedel, pa malo šopkov nabral in kakšne dišeče svečke upalil
grin1.gif