Prijateljska tekma SLO - TR

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Sem čakal temo o tekmi pa je ni in ni blo... normalno, bolj malo za popljuvat in kritizirat..

I

Izbrisan uporabnik #488

Tu pa tam malo gledam, pa se ne da.

Tak je to.
smile-1.gif

1x se mora tudi nasprotnikom ponesrečiti.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.762
6.539
113
Vsak dolgoletni uporabnik spleta ve, da kraj z imenom Bielefeld v Nemčiji sploh ne obstaja. Ne nasedajte.
shocked-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kampl in Oblak sta future
Sem na brzino prebral "frizure"
shocked-1.gif
)
Ni edini. Pri fuzbalistih se zgleda frizerji norca delajo, ko se pridejo ostrič. Un model iz Maribora (kwa je že, no... ma nek šipac iz Albanije) pa sploh zmaga. Jaz bi frizerja tožu.

edit: Ibraimi

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pa pubertetniki, ki še iščejo svoje vzornike.

Ter sitni penzionisti, ki se zmrdujejo, zakaj mladi tako kot oni nimajo zalizcev pa las počesanih nazaj.

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Dejta vidva, brihtnjakoviča, povedat, ali sta frizuri Kamplna in Ibraimija za med ljudi, al ne?
Oz. ali bi jih nosila?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Dejta vidva, brihtnjakoviča, povedat, ali sta frizuri Kamplna in Ibraimija za med ljudi, al ne?
Oz. ali bi jih nosila?
Kampl ima mogoče preveč čudno za moje pojme, ampak kaj je pa narobe z ibraimijevo? Saj je kar podobna frizuri kakega ateta z nazaj polizanimi lasmi - vsaj zadnja inačica - če pogledam po slikah z googla kake prejšnje verzije, pravzaprav zdajle jaz nimam kaj dosti drugače na moji glavi, pa sem dobrih 10 let starejši od njega.
tongue-1.gif

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Nemec, ki najglasneje poje slovensko himno

Citat:
Najglasnejši, ko poje himno

Da mu slovenski dres res pomeni zelo veliko, je bilo vidno tudi tik pred začetkom tekme. Ko je iz zvočnikov štadiona v Bielefeldu zadonela slovenska himna, jo je glasno in predvsem s ponosom začel prepevati. ''Himno sem se naučil že takrat, ko sem bil v reprezentanci do 15 let. Vedno sem jo pel glasno in s ponosom. Tudi v prihodnosti jo seveda bom,'' je še povedal mladenič, ki predstavlja prihodnost slovenskega reprezentančnega nogometa. ''V reprezentanci se počutim odlično. Vedno se veselim prihoda na reprezentančne akcije. Nam, ki nismo odraščali v Sloveniji, toliko več pomeni, da pridemo v svojo domovino,'' je še dejal in ni pozabil omeniti, da je prepričan tudi v dvig rezultatske krivulje najboljše slovenske nogometne selekcije. ' 'Vzdušje je odlično, kakovost imamo, moramo začeti zmagovati! Prepričan sem, da tudi bomo,'' je zaključil. Glede na prikazano na tekmi proti Turčiji, je vse več takšnih, ki se strinjajo z njim. Tudi zato, ker je Slovenija dobila nogometaša, ki ima ogromno nogometnega znanja, predrznosti in pozitivne miselnosti. V preteklosti je igral na mestu defenzivnega vezista, v klubu blesti na desni strani, v petek je navdušil na položaju takoj za edinim napadalcem. Univerzalen tako in drugače.

Frizura nima veze, važno je, kar pokaže na igrišču! Takih, ki razmišljajo tako kot on še v Sloveniji nimamo...

Nazadnje urejeno: