Priča prometni nesreči!?

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.243
25
48
Evo današnja nesreča motorista za pomoč pa prosijo tudi očividce ...
No pa smo tm. Kolega me je klicu da je vidu kako se je to zgodilo a je že pred dobrimi 10 leti obljubil sodnici da v življenju ne bo več priča nikoli, ker je po 4 obravnavah prov njega kot pričo toliko krivila kot storilca in ji je prisegu da je tam "zadnjič" kot priča pa naj se zgodi karkoli!

Upam da se še kdo javi ker se on 100% ne bo!

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.243
25
48
To sm mu tud sam reku pa ne hebe 5%

prav da je kamionar totalno spregledu moped in ga je dobesedno zmlel
frown-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
4.001
113
To naša sodišča zanalašč pustijo. Mene je kot pričo pretepa 5 odvetnikov drkal, sem kot priča izpadel rasist s frustracijami iz mladosti, pijanec... še za geja so me obtožili odvetniki obtoženih (ker smo bili priče sami tipi). Bi moral jaz imet odvetnika na sodišču ne pa obdolženci. Sem enkrat reku, da mi ni všeč kaj natolcujejo, mi je sodnica rekla da naj bom tih pa odgovarjam odvetnikom.

Tudi jaz nikoli več.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.409
1.418
113
Kljub vsemu kar je dal skozi na sodišču je po moje edino prav da prijavi kar je videl. Človek je umrl in ni nič kriv. Naj pomisli na njegove bližnje in to kako bi bilo njemu če bi bil v podobni situaciji. Ni kaj za razmišljat. Sem bil tudi sam na sodišču v podobni zadevi pa me je sodnica in tožilka gnjavila, ampak za resnico se splača potrpet.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.243
25
48
U matr, šele zdej vidu na RTV SLO
V prometni nesreči na Kajuhovi ulici v Ljubljani je v trčenju s tovornim vozilom umrl motorist. Policija voznika še išče.

shocked-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
To sm mu tud sam reku pa ne hebe 5%

prav da je kamionar totalno spregledu moped in ga je dobesedno zmlel
frown-1.gif

nej ti pove še opis kamiona, pa ga napisi tukaj, pa se bojo policaji že znašli in izbrskali kakšne informacije iz opisa... se mi zdi da se ne bodo ukvarjali z id... važno je, da dobijo kakšno smernico kje iskat...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.672
342
83
www.kacnje.eu
Zanimivo - ko sem se jaz peljal mimo pokritega nesrečnega motorista (okrog 16:30), je bil pred njim (za policijskim trakom) parkiran tovornjak, zraven pa trije scagani moški. Delovalo mi je, kot da je eden od njih voznik tovornjaka.

Kar pa zadeva pričanje - sam še nisem bil kot priča na sodišču. Ampak meni bi bil prav izziv iti tja in se srečati s kakšnim filmskim odvetnikom
evil.gif
pa da vidimo.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.092
508
113
tam ko se terc po tori rola
Še moj primer: jeseni 1998 sem bil na enem moto srečanju. Okoli polnoči je na travniku (seveda nerazsvetljenem) nastal en pretep. Ljudje, radovedni kot smo, smo vsi drli tja. Videlo se itak ni nič. Čez čas pride policija in vzame podatke desetim, ki smo pač bili tam. Povem, da nisem nič videl, ker sem šele prišel. Je rekel, zaradi zapisnika mora imeti nekaj imen. V redu, naj bo. No, 2001 pa dobim pošto, naj se zglasim na sodišču, kot priča proti... pač nekim trem osebam, za katere sem prvič slišal. Pridem tja, sodnik pa takoj ''sedaj pa povejte, kako se je vse zgodilo''... Jaz ga gledam, kot tele v nova vrata -kje, kaj? Potem mi je šele kapnilo, mogoče zaradi onega pretepa. Bolj sem mu govoril, da je bila trda tema, da nisem itak nič videl..., bolj je silil vame ''koliko jih je bilo, kakšne lase so imeli, so bili potetovirani,.. Sem rekel ''gospod sodnik, meni so se zdeli tri metre veliki, ker sem se bal. Pa spili smo že tudi precej...'' V glavnem, na koncu sem ga vprašal, če sem obtožen. Šele potem se je malo umiril. Takrat sem si rekel, čimdlje stran, če je kje kaj. Nič videl, nič slišal.
V konkretnem primeru prometne nesreče pa... če bi videl, seveda bi šel. Samo zaradi razbite pločevine pa ziher ne.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.638
215
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Evo današnja nesreča motorista za pomoč pa prosijo tudi očividce ...
No pa smo tm. Kolega me je klicu da je vidu kako se je to zgodilo a je že pred dobrimi 10 leti obljubil sodnici da v življenju ne bo več priča nikoli, ker je po 4 obravnavah prov njega kot pričo toliko krivila kot storilca in ji je prisegu da je tam "zadnjič" kot priča pa naj se zgodi karkoli!

Upam da se še kdo javi ker se on 100% ne bo!

anonimno naj pošlje OPIS po pošti pa je čisto dovolj.....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.324
7.083
113
pri taščici
Za tole po posti tudi jaz svetujem.
Nedotaknjen list papirja naj poslje cez printer, ter ga.nato "v rokavicah" odda v kiverto in na posto.
Da je tiho mogoce ni dobro za razjasnitev okoliscin.
Ce se ne upa-ta narediti niti tega, mi poslji zs z vsebino, bom jaz sprintal in oddal v rokavicah. Vedeli bomo samo mi trije.
Postavi se v vlogo svojcev. Mogoce bo na koncu uradno celo motorist kriv za nesreco. Na sreco sem osebno prezivel podobno nesreco.
Si pa ne predstavljam svojcev, ce bi povzrociteljica natvezila policajem in vsem ostalim da sem jaz kriv v primeru da bi umrl. Je pa res da je bilo v moji nesreci precej materialnih in prostorskih dokazov ki so krivdo nakazovali na nasproti vozeco voznico.

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
No, bi blo pa fajn, če bi se javil.

Da boste malo vedl o temle, k se je ubil. Isti dan je kupil ÿmotorno kolo`. Kupil ga je cca. 500m stran, od kjer se je ubil. Človek je bil skrben in pazljiv, tko da...
S čim se je vozil? Kupil je skuterja
crazy1.gif
.

Sodelavec od kolegovega očeta je kupil tole, dal aro in odšel na test vožnjo. Po 500m je umrl.

Svojci bi bili hvaležni, če bi točno vedeli, kaj se je zgodilo...

Čisto tko, kot bi bili vi sami hvaležni, če bi se vam ali svojcem (bog ne daj) naredilo kaj podobnega.
Odloča se pa vsak posameznik sam zase...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:

Da boste malo vedl o temle, k se je ubil. Isti dan je kupil ÿmotorno kolo`. Kupil ga je cca. 500m stran, od kjer se je ubil. Človek je bil skrben in pazljiv, tko da...
S čim se je vozil? Kupil je skuterja
crazy1.gif
.

Sodelavec od kolegovega očeta je kupil tole, dal aro in odšel na test vožnjo. Po 500m je umrl.

Čisto tko, kot bi bili vi sami hvaležni, če bi se vam ali svojcem (bog ne daj) naredilo kaj podobnega.
Da ni bilo tako kot pri moji kolegici pred meseci. Rentala motor, ki nikakor ni hotel peljat. Je baba gas na balanci vrtela v napačno smer. Neizkušenost pač.

Nazadnje uredil moderator:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik ovca pravi:

Čist tko, kot bi bili vi sami hvaležni, če bi se vam ali svojcem (bog ne daj) naredilo kaj podobnega.

Ampak oseba se je zaklela. In jaz jo povsem razumem. Svojci bi bili vsekakor hvaležni, pa nej se grejo sedaj zahvalit organom, da ne bojo izvedeli. Kolega od odpiralca teme bo podal katera sodnica mu je grenila življenje v brezveze in se ji lahko osebno zahvalijo, zakaj ne bodo izvedeli.
wink-1.gif

Na anonimno številko pa ne klicat.
smirk-1.gif

Kakorkoli, nekaj povedat in da bo kolega ostal anonimen je
confused-1.gif