Imam težavo s prenosnikom... Računalnik prižgem, vse deluje lepo normalno dokler ne pride do XPjev. Prikaže se antivirusni program, potem pa moder zaslon za kakšno sekundo, mogoče 2 (vse skupaj je nemogoče prebrati) in potem vse skupaj crkne in se znova prižge. To se ves čas ponavlja, dokler ne pritisnem f8 in grem v varni način. Tam zaženem nod32, da pregleda računalnik. Izpiše se: "Pri pregledovanu delovnega pomnilnika, je prišlo do napake. Delovnega pomnilnika ni mogoče pregledati (storitev NOD32 Kernel service ne teče ali pa je prišlo do napake pri nalaganju nod32m1.vxd - zdej pa ne vem, a se to izpiše samo zato, ker pregledujem računalnik v varnem načinu ali pa je kaj resnejšega?). Potem pa normalno začne pregledovati C particijo.
Računalnik ni moj, tako da ne vem kaj točno so počeli z njim... Sam sumim, da je crknil RAM. Kaj pa vi menite o tem?
PS: Temo sem uvrstil pod računalniška strojna oprema, ker sumim da je crknil RAM.
Računalnik ni moj, tako da ne vem kaj točno so počeli z njim... Sam sumim, da je crknil RAM. Kaj pa vi menite o tem?
PS: Temo sem uvrstil pod računalniška strojna oprema, ker sumim da je crknil RAM.