Prevoz Mb-Graz

giya

Zelenc'
15. jun 2014
4
0
1
Pozdrav!

Kaj začenja kdo mogoče z delom v Gradcu ob 8h zjutraj in se vrača ob 16:45. uri? Blo bi super da se ne bi rabil sam vozit
smile-1.gif
Lp

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
Premalo informacij za se kaj pametnega zmenit. Kje delas v Grazu...Graz-Nord, Sued, center? Kolko si fleksibilen npr. da ob petkih koncas prej itd. Glede na to, kako se je povecala gostota MB tablic na poti proti Grazu v zadnjih letih ti ne bo tezko koga najti.

giya

Zelenc'
15. jun 2014
4
0
1
Citat:
Uporabnik vuk pravi:
Premalo informacij za se kaj pametnega zmenit. Kje delas v Grazu...Graz-Nord, Sued, center? Kolko si fleksibilen npr. da ob petkih koncas prej itd. Glede na to, kako se je povecala gostota MB tablic na poti proti Grazu v zadnjih letih ti ne bo tezko koga najti.

Če bi se kdo odzval in mi pisal na zs bi seveda takoj podal več informacij, tukaj na forum sem pač odprl bolj splošno vprašanje ker me je zanimalo kakšen bo odziv. Prilagodljiv sem kolikor bi se le dalo da le nebi ogrožal svoje službe zarad tega. Delam na graz ost (libenauer strasse). Gostota tablic se je res povečala kar vidim tudi sam, ampak nekoga najdit za prevoz pa je še vedno loterija, še posebej pri takšnem delovnem času. Lp