Prevoz iz Ikee

zigag

Zelenc'
7. nov 2011
6
0
1
V Ikei bi rad kupil ležišče, ki je preveliko, da bi ga lahko peljal v osebnem avtomobilu. Samo zaradi enega ležišča se mi zdi cena Ikeine dostave predraga, tudi če bi si izposodil kombi in pripeljal sam. Zanima me, če bo kdo kmalu šel s kombijem v Ikeo v Celovec iz Ljubljane in bi mi lahko spotoma pripeljal ležišče in si razdelimo stroške. Lahko me kontaktirate tudi na telefon 040 509 814. Hvala.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kaj je zate kmalu?

kakšna je dimenzija ležišča?

do kje je treba robo spravit?

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik zigag pravi:
V Ikei bi rad kupil ležišče, ki je preveliko, da bi ga lahko peljal v osebnem avtomobilu. Samo zaradi enega ležišča se mi zdi cena Ikeine dostave predraga, tudi če bi si izposodil kombi in pripeljal sam. Zanima me, če bo kdo kmalu šel s kombijem v Ikeo v Celovec iz Ljubljane in bi mi lahko spotoma pripeljal ležišče in si razdelimo stroške. Lahko me kontaktirate tudi na telefon 040 509 814. Hvala.

jaz imam namen it po pax omaro v ikeo. ampak ne vem se kdaj. si preveril ceno v italiji? ponavadi so cene v ikea italiji nizje ...

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
tudi meni se zdi, da je italija dražja.

Meni pa ne. Ravno primer iz prejšnjega tedna. Stoli v it. 49 oziroma celo 42 evričev z Ikea family card, v Avstriji isti stol 69€
Ampak na podlagi tega govort in delat statistiko kje je ceneje je brezveze, ker je toliko stvari v igri pri določanju cene na lokalni ravni.
Zato je najbolje, da preveriš na netu ceno izdelkov, ki jih nameravaš kupiti v obeh trgovinah pa hitro vidiš pri čem si.

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.269
113
do sedaj niti enkrat nisem kupil v italiji ker sem ravno po primerjanju cen vedno pristal v celovcu

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
Pri kuhinjah je bila v rangu 100-200€ razilke med Vileze in Celovcem, s tem da je v IT bilo cenejše. Pri določenih omarah sem tudi zasledil, da je IT cenejša od Celovca.

Treba je preverit cene na netu...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
ne vem no....postelja kot taka ne bo sestavljena...torej dobiš par kartonov, ki jih mroaš kvečjemu spravit po dolžini v avto..in če si s kravanom bo skroraj vsak požrl 210 cm kolikor bojo znašali kartoni.

Drugo je vzmetnica...

Tako da...lažje dobiš koga s karavanom, pa gresta skupaj čez mejo...mu daš za bencin in malico..ti imaš pa posteljo doma....kombi ne bo tako poceni

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
A kašnih strešnih nosilcev pa nimaš?

Pokneš gor, zagurtnaš pa gremo.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik zigag pravi:

Nov uporabnik in prvi ter edini post....hmmmm...saj nisi kak inšpektor, ki ribari v kalnem in pričakuje ponudbe od nelegalnih prevoznikov?
rolleyes-1.gif

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Citat:
Uporabnik Benady pravi:

Nov uporabnik in prvi ter edini post....hmmmm...saj nisi kak inšpektor, ki ribari v kalnem in pričakuje ponudbe od nelegalnih prevoznikov?
rolleyes-1.gif

Nene, sj delitev stroškov pa ni kazniva, kot je napisal
wink-1.gif
sam previdnost je pa vseeno mother of wisdom.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
ksz

Kolega ima s.p. prevozništvo in kar nekaj fur ima iz IT Ikee k v AT gre pa manj, zakaj to pa neb vedu...

če kdo rabi kak prevoz naj piše na ZS
wink-1.gif
(ima pa kombi z cerado, tako da gre not ogromno robe)

LP.S

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
ksz

Kolega ima s.p. prevozništvo in kar nekaj fur ima iz IT Ikee k v AT gre pa manj, zakaj to pa neb vedu...

če kdo rabi kak prevoz naj piše na ZS
wink-1.gif
(ima pa kombi z cerado, tako da gre not ogromno robe)

LP.S

koliko se caka na material? predvidevam, da se gre ob nakupu poleg, da sam placas material? imas kaksno okvirno ceno?

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Takoj se dobi roba, imajo skor vedno vse na lagerju. Jp, lohka greš zravn, ni panike ma skor nivga Boxerja tko da se ni panike zravn vozt
wink-1.gif

Lej za ceno ti pa ne znam rečt, lohka ti dam na ZS link pa ga rufneš... itak da bo cenej k sm ti dal kontakt jst
wink-1.gif

zigag

Zelenc'
7. nov 2011
6
0
1
Citat:
Uporabnik Nejc_L pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:

rolleyes-1.gif

Nene, sj delitev stroškov pa ni kazniva, kot je napisal
wink-1.gif
sam previdnost je pa vseeno mother of wisdom.

Brez skrbi! Nisem inšpektor.
smile-1.gif
Opremljam stanovanje in imam še polno drugih opravkov, zato sem malo pozabil na to temo. Ravno zaradi tega sem objavil tudi svojo telefonsko številko, da me kdo, ki je zainteresiran, lahko pokliče, ker ne pregledujem te teme tako pogosto.
Torej... Jaz sem večino opreme za stanovanje že kupil v Celovcu. Sedaj sem ugotovil, da so vsi izdelki, le postelja ne, cenejši v Italiji. Tako da to drži, da je v Italiji ceneje.
wink-1.gif

Dimenzija ležišča je 160 x 200 cm in sem izmeril dimenzije v svojem C5 in ne bi šel not. Ležišče pa ni zvito in ni dobro, da bi ga preveč zvijal v avtu.
Sedaj poleg ležišča potrebujem tudi zaglavje pri postelji, ki je dolgo 240 cm, tako da bom res potreboval prevoz s kombijem. Seveda sedaj, ko vem, da je v Avstriji dražje, bi raje šel v Vileš.
wink-1.gif
Še vedno iščem nekoga, ki bi mi dostavil v Ljubljano, center.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hm... mogoče bi se jest spravil drug vikend.... ti spročim, če bo kej!

če pa ti dobiš bolj ziher prevoz, se pa kar tam zmeni!

zigag

Zelenc'
7. nov 2011
6
0
1
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hm... mogoče bi se jest spravil drug vikend.... ti spročim, če bo kej!

če pa ti dobiš bolj ziher prevoz, se pa kar tam zmeni!

OK. Sporoči. Kakšno vozilo pa imaš?