Prestop od Mobitela k Tušmobilu, zakaj ne?

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Mi lahko kdo razloži zakaj ne bi menjal operaterja? Mesečno porabo imam od 20 do 30€ (nikoli manj kot 20€) pri naročnini 4.99€.

Po tem, kar sem preračunal svoje stroške v minute, noben mesec ne presežem 200 min pogovorov, se pravi,da bi lahko vzel paket tušmobil20 in bi vsak mesec privarčeval vsaj par €.
Uporabljam pa samo SMS in telefonijo in mi neke napredne funkcije, ki jih operaterji ponujajo, ne pomenijo nič.

Pa še telefone imajo veliko cenejše pri dvoletni vezavi (1€, konkurenca istega od 50-80€ ob isto dolgi vezavi).

Se pravi, zakaj ne k Tušmobilu?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
O temu je že bila tema.... M@ je drag, ker je državen... Kako boš pa naredil, se morš pa sam odločit
wink-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
razlogi proti:
- težave z dosegljivostjo iz tujih omrežji
- težave pri preklapljanjih med baznimi (mobitel - tuš)
- možne težave v cc (odnos do stranke)
- tujino plačaš dodatno k redni naročnini

razlogi za:
- cenejši telefoni
- cenejši klici
- tuš pike + brezplačni klici če uporabljaš/kupuješ v tušu

kaj drugega pa naj navede še kdo drug

l.p.

Nazadnje urejeno:

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
težave pri preklapljanju med baznimi - daš na ROČNO m@

razlogi za se tud štejejo brezplačni klici (tuš minute)
smile-1.gif

še en razlog za: po 15. avgustu možno pošiljanje SMSov 600 operaterjem po vsem svetu.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
zakupljeni SMSi in MMSi veljajo tudi za tujino, mogoče bodo kmalu tudi zakupljene minute veljale za tujino.

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Vsekakor je Tuš cenejši od Mobitela, da pa ni zakupljenih minut iz tujine patudi ni neka panika, saj nisi 300 dni v tujini. In kot je dejal EuroDJ omrežje nastaviš na Mobitel in je stvar rešena ;-)

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Tusmobil dela brezproblema, ročno nastavis na omrezje Mobitel in to je to.

Tisti ki pa pravijo da ne dela, so pa v večini zaposleni na SiMobilu in zelijo odvrniti uporabnike od prestopa na Tus, ker konec konec jih skrbi ugodna ponudba TUS-a.
cca 10 kolegov in že na tusu...vsi več kot zadovoljni, računi obcutno nizji pa se veliko veliko več klepetaš.

Moja je sla zadnjic placati racun za POLOVICO meseca.... 30 € .
Pri tusu ima cez cel mesec narocnino mislim da 20 ali 25€ , pa govori zdej krepko več, da so SMSih ne zgubljam besed.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Edina opcija da me Tušmobil dobi v svoje vrste je ta, da na dan prehoda k njim podpišejo pogodbo z Mobitelom o gostovanju in to za najmanj 24 mesecev...

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Jaz sem z rdečih šel na zelene in prepolovil račun. Kaseje vzel paket Smart20 in ga uporabljam še več za isti denar
zmaga.gif

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Ker ne serjem denarja, to nebi bilo samo par evrov prihranka, saj bi že pri nakupu telefona prihranil vsaj 80€ in potem še vsak mesec par €.

Na "imidž" se pa požvižgam.

Verjetno se pa sploh ne bi odločal za menjavo operaterja, če ne bi star ericsson T65 začel odpovedovati poslušnost.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Tusmobil dela brezproblema, ročno nastavis na omrezje Mobitel in to je to.

Tisti ki pa pravijo da ne dela, so pa v večini zaposleni na SiMobilu in zelijo odvrniti uporabnike od prestopa na Tus, ker konec konec jih skrbi ugodna ponudba TUS-a.

dragi moj izobrazite potem svoje stranke, kaj morajo narediti saj so po difoltu krivi vsi ostali,... ko pa mu dokažeš da je problem v Tušu/njemu je pa cela štala,...
konkretno je tale moja stranka takoj po vezavi pri nas
cheer.gif

b

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Jaz naj stranke izobrazim?

Moje stranke nimajo najmanjše veze z mobilni operaterj oziroma nikoli nismo na tej temi pogovora.Sam govorim le iz vidika izkušenj in predvsem mesečne obveznosti telefona, in glede na to da sem iz cca 100€ mesečnega računa prišel na "fiksnih" 50€ , sem več kot zadovoljen.

Storitev ki jo potrebujem dela bp, to je pa Klicanje, SMS, MMS , Zgrešeni klic pa sem ter tja internet ( čeprav ZELO malo) .
Od tujine potrebujem večinoma le Hrvaško,katera dela in pa mogoče parkrat letno Italijo in Avstrijo.

Za kaj več, me pa tudi ne bo pobralo če nekje sredi Pakistana nebom dosegljiv na to številko.Mogoce naj pa to Simobil promovira "Dosegljivi tudi v Pakistanu....le v Črni Vasi je slab signal" , namreč kolega živi ravno v Črni vasi...OBUP . Če je doma, ga je praktično nemogoče dobiti , če je pa kje v Lj, je pa tudi dostikrat nedosegljiv,tako da kakorkoli obrneš, je [censored]. Najbolj je Mobitel oziroma podjetja ki uporabljajo njihove bazne postaje, med temi le še najdeš ugodno rešitev in to je to.

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Vsi morjo vedt (kokr je že Borovnica povedu), da se S! tehniki trudijo popravit obstoječe napake in da jih tudi bodo popravili. Žal je trenutno neki druzga prioriteta. Če zaradi tega izgubijo 5-10 strank, ki živijo v Črni Vasi, jih pač bodo. Jih bodo pa spet nazaj pridobili s novo storitvijo, ki je v pripravi... Tko je bilo in tko vedno bo
wink-1.gif

@lost: Ti bi pa lahko svojim strankam rekel: Veste, tukaj zraven tega bi se vam pa odlično podal dobri telefon za 1€
evil.gif
......