Presekan kabel v Avstriji

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Iz t-2 sporočajo:

Obvestilo:
Zaradi pretrganih obeh redundantnih mednarodnih vodov pri Dunaju, Avstrija, so vse storitve mednarodnega interneta in mednarodne telefonije v izpadu. Strokovnjaki podjetja, ki nam zagotavlja mednarodno povezljivost bodo napako odpravili v najkrajšem času. Mednarodni telefonski promet bo v kratkem stekel preko alternativne povezave kot začasna rešitev.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Pa dobro no... da se ne dogaja samo pri nas to
grin1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Se zgodi ZELO pogosto pri T-2. Ce ni DNS, je pa to. Zanimivo da imajo redundanco skupaj 1 cm. A ne morjo kam drugam speljat matr.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Strokovnjaki podjetja, ki nam zagotavlja mednarodno povezljivost, so ponovno delovanje internetnih povezav omogočili do 13:55.

Uporabnikom se za nevšečnosti opravičujemo!

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
ZELO pogosto?
hysterical-1.gif

No povej kolikokrat se to zgodi na leto?

Parkrat na mesec po par minut zasteka (vecinoma DNS performance), sicer pa 1x na mesec na uc. Ker delam doma non-stop vem za 24/7 kolk jim dela pa kdaj jim ne.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Citat:
Strokovnjaki podjetja, ki nam zagotavlja mednarodno povezljivost, so ponovno delovanje internetnih povezav omogočili do 13:55.

Uporabnik bo kot vedno uspel pri zbijanju mesecnega racuna, zal pa ne bo mogel izterjati par sto eurov stroskov zarad tega izpada.
10.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
lani je bila ena polovica štepanjca od petka do ponedeljka brez neta in stac. tel. ,takrat sem čisto ven padel,ko sem v petek ob 16.00 klical telekom/šitol,da že 2 uri ni neta in da so telefoni tudi mrtvi,ker sem dobil odgovor,da razen mene nihče ni še javil napake in da bo v ponedeljek prišel k meni tehnik preveriti zadeve...ko sem povprašal pri sosedih so vsi skomignili z rameni,češ saj bodo popravili..jebemu kako,če pa nihče ne pokliče
uf-1.gif

v nedeljo zvečer pa sem se po naklučju dokopal mobi cifre nekega šefiča in mu povedal da je v najmanj 3 ulicah komplet izpad
tip je bil šokiran in je zagotovil da bodo takoj zjutraj poslali ekipo na teren,obljubil je tudi da bo preveril zakaj se zadeve ni urejalo že na dan prijave,v ponedeljek okoli 10.00 smo bili spet priklopljeni..čudi me da recimo sam sistem ne zazna,da nekje pade promet na nulo (nekaj so prekopavali eno ulico in očitno sploh niso opazili,da so precvikal glavni kabel)

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Na T2 supportu so itak sami geniji. Par dni nazaj me je en prepričeval da je splitter isto kot router. In še kako prepričan je bil da ima prav, ne moreš verjet.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Nič? Hiti na googlu ne delajo (čeprav vem, google nima serverjev pri nas pa mi ga odpre?), ne pridem v britanijo, italijo, gmail štrajka, facebook,... wtf? Sem pa povezan preko lj-kabla (torej, upc), priklop preko arnesa
tongue-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Aja, sej že en isto piše na forumu da mu UPC štrajka.

Mi (T-2) mamo svoje vode v tujino.

Še enkrat... preko T-2 omrežja deluje normalno.

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Nič? Hiti na googlu ne delajo (čeprav vem, google nima serverjev pri nas pa mi ga odpre?), ne pridem v britanijo, italijo, gmail štrajka, facebook,... wtf? Sem pa povezan preko lj-kabla (torej, upc), priklop preko arnesa
tongue-1.gif

Nekako sem priklical Telemach...
smirk-1.gif

Možakar v tehnični pomoči me je odslovil z trditvijo, da je cela Slovenija v nekakšnem mednarodnem mrku!
uf-1.gif

Več ga pa tako ali tako nisem spraševal, nima smisla po takšnem odgovoru.
grims-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:

bravo, celih 6 ur je trajalo
evil.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Na T2 supportu so itak sami geniji. Par dni nazaj me je en prepričeval da je splitter isto kot router. In še kako prepričan je bil da ima prav, ne moreš verjet.

Kaj vse so že mene tm prepričevali...sej če dobiš LJ še nekak gre, če dobis pa klicni center v MB... E tam pa so pacienti.