Zanima me, če je kdo že preoblačil volan v usnje? Kje to delajo in kakšen je okvirni cenovni rang?
poznam enega, ki vozi v bosno. videl par izdelkov, enak ali boljši kot original. cenovno pa ful ugodno.Zanima me, če je kdo že preoblačil volan v usnje? Kje to delajo in kakšen je okvirni cenovni rang?
V Mariboru dela tapetnik pri Stari lipi. Cena 50-70€ kakor za koga. Narejeno malo slabše kot original - meni je že 3 volane za avtodom preoblačil.
Delajo pa tudi v Melju - ena firma specializirana za super duper prevleke - cca 150€, boljše kot original.
Da se neuš raspoču Govorimo o enem in istem volanu?.... Narejeno malo slabše kot original - meni je že 3 volane za avtodom preoblačil...
imaš naslov od te trgovine v Melju, in ja, rabim za AD
kaj to pomeni predragi, kakšen je okviren cenovni rang preoblačenja volana? sem na ebay našel komplet volan na novo oblečen v usnje za 149€Prosimo, obiščite spletno stran kasneje | Please access this page later
Prosimo, obiščite spletno stran kasneje | Please access this page laterwww.z-line.si
Meni so bili odločno predragi.
kaj to pomeni predragi, kakšen je okviren cenovni rang preoblačenja volana? sem na ebay našel komplet volan na novo oblečen v usnje za 149€
V Mariboru dela tapetnik pri Stari lipi. Cena 50-70€ kakor za koga. Narejeno malo slabše kot original - meni je že 3 volane za avtodom preoblačil.
Delajo pa tudi v Melju - ena firma specializirana za super duper prevleke - cca 150€, boljše kot original.
kr dvomi, ti nihče ne braniMalo dvomim da lahko kdo naredi bolje od originala
Pa ne samo edn. kaj misliš, da original sivajo najboljše šivilje z najboljšim usnjem?Malo dvomim da lahko kdo naredi bolje od originala
Hmm...vprašanje: moj volan je tak, kot bi avto bil leto dni na soncu parkiran in bi cel dan noter svetilo. Grdo obrabljen, zgleda, kot da ima 400 k km (ima 125k kao).Moja žena naredi boljše od originala. Ekvivalentno RR ali bentleyu Referenco imaš malo višje. Izstavim račun.
LP
Se da zmenit, da se naredi isti dan?....Ne vem koliko časa je potrebno za izdelavo?...če je to kake 4 ure (mogoče 6) in če je v bljižini kak bife ali kaj drugega za zapravit čas....Moja žena naredi boljše od originala. Ekvivalentno RR ali bentleyu Referenco imaš malo višje. Izstavim račun.
LP