Prenosnik za starejšega človeka?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Torej, ata so dobili idejo da bi se na stara leta še kaj naučili.
aplauz.gif

Klasični PC ne pride v poštev zato bodo za RD dobil prenosnik.

Mora pa biti 15 palčni ker že malo slabše vidijo, čeprav brez problema naredijo malo bolj zahteven zdravniški pregled.

Rabili pa bodo za avto.net, salomonov oglasnik in kjer še pač kaj zanimivega prodajejo, ter za pogledat kake slike.

A je kaj takega O.K.: Prenosnik Asus X58C-2BAP 1,2GHz?

BTW:kako se obnesejo tile brezplačni računalniški tečaji za odrasle?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Nimam jaz volje starega učit, zato bi ga posll na tečaj. Že tako me bo stalno klical kako in kaj, al pa bo spokal v avto in se mi naslikal na vratih.
hysterical-1.gif

Tale 17" je pa še boljša izbira, hvala.

Kako je pa z mišem? Mu bo lažje z ali brez?

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
naučil se bo tudi brez ...
ampak če ne bil surfal v parku na klopci, kr naj ma normalnega al pa tistega manjšega za laptope.
jaz pa svojega ateja kar uspešno učim, ampak včasih do naslednje ure tudi kaj pozabi ...

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Tako je - vsekakor miško - NAVADNO miško - nikar ga srat s kakšnimi "miškami za prenosnika", ker se kar zgubijo v roki in so za normalno delo popolnoma neuporabne
rolleyes-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Hvala vsem.
pozdrav.gif

Sicer pa še imam dva meseca časa.

Na Ljudski univerzi pa pravijo da letos ne bo prišel na vrsto za ta brezplačen tečaj, ker je velik naval.
uf-1.gif

22. jul 2007
13.559
1.745
113
124
ha ha moja dva sta ze lani naredila zacetnega zdaj pravita da bosta sla v nadaljevalni - potencijalna hekerja, drugace sta nabavla enega acerja 15.4 ekran pa zadostuje in standardna miskaLPWWY

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Jaz imam acerja in nimam pripomb, služi svojemu namenu brez problemov.
Pa hitro naj crkne, če že misli, čez dva tedna mu poteče garancija
evil.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Word... jaz imam acerja, pa ko bom novega kupoval, vem da ne bo acer
crazy1.gif

Se strinjam. Odkar imamo acerja sploh več ne vklapljamo radjatorjev in tudi časa za pogovor imamo dosti več ker laptop vedno šteka
grin1.gif

Če hočeš dober laptop kupi HP, DELL, IBM/Lenovo oz. kaj podobnega. Seveda z INTEL procesorjem.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Hm, zanimivo, moj redko, čisto na tiho vklopi ventilator in tudi greje se ne. Mogoče zaradi tega, ker imam Intel. Je pa res v dveh letih ene 2-3 zaštekal (saj ni čudno, ker sta otroka naložila gor en milijon programov), pač pritisneš restart pa je rešeno, še namizni mi večkrat zašteka. Na njemu se poleg mene "driblata" dva otroka, žena ga pa nosi v službo tako, da je dobro stestiran. Mogoče imam pa samo srečo.
redface-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
To bo to, imaš srečo
grin1.gif

Meni se greje, res ful se greje (pa ga prepiham večkrat letno), panti so najprej dobili "luft", potem je začela pokat plastika na enem, zdaj pa je počeno že na obeh straneh in samo še čakam, kdaj mi bo monitor ostal v roki ko ga bom odprl
rolleyes-1.gif

Pa poznam še par ljudi s podobnimi acerji, pa nisem še slišal dobre besede...
tongue-1.gif

Lp

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj v bistvu kar dobro vidi, tako da zaslon ne bi smel biti problem.

Je to O.K. zadeva, da mi ne bo potem jamral?

Koda pa je?
grims-1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
naš acer je 15,4 velik, star 3 leta, ima intel insajd in dela brez težav že ves čas. prižgan pa je vsaj 10 ur na dan. ampak je večinoma na mizi in ga ne nosimo pretirano okrog. naslednji (ko bo pač crknil ta) bo vseeno kaj, samo da bo spet poceni. sem dal pa za compaqa celo premoženje, pa mi je riknil po manj kot dveh letih. e, pa sad vidi ...