Prenosnik ACER

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Pomoje da je. Ma core 2 duo procesor in ne core duo, rama ma zadosti, grafična kartica je posebaj (mnogo boljše kot da bi bla integrirana) + hdmi izhod. Za ta denar so dobre komponente. Pa windows 7 ma že naložen. Dost močen za igranje kakih simsov, malo starejših strategij ipd. GTA IV ne bo ravno tekoče poganjal. Vse ostalo bo delalo super.
Drugo vprašanje pa je kako je z kvaliteto izdelave in kvaliteto materjalov. Hitro se bi znal kak čriček pojavit ipd. Sicer govorim na pamet, ker nimam izkušenj z acerji.

Nazadnje urejeno:

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Imam Acerja več kot tri leta pa še vedno dela
smile-1.gif
. Nič ne škriplje, ekran se nič ne maje, tipke niso nič znucane pa je v uporabi vsak dan. Edino baterija je že precej boga.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Z os-jem je 100 evrov dražji. Verjteno je tist prenosnik še kje ceneje kot v bigbangu kjer majo hude marže.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
tudi js bi ti priporočal prenosnika od __x__-sa, saj win že potem namestiš s travnikov.

Glede iger pa bo tud gta 4 tekoče delal, a na slabši resoluciji. Sestri na laptopu namreč dela,pa ima 3gb rama, amd 2.0 proc (dvojederni) in integrirano grafično hd3200.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Acer....jaz ga imam ena dobra dva leta...vsak dan v uporabi.....pa nič ne škripa...je kot nov...dela brez težav....pa ni neki najboljši...je bil takrat nekaj malega čez 500eurov........edino baterija drži skoraj eno uro.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
(moj acer je po treh letih imel: majav monitor (5cm lufta), izrabljene tipke&barva ohišja, grel se je noro, baterija 20minut max,... aja, pa ratal je čigumi, ko si dvignil en kot, so ostali trije kar nekaj časa ostali na tleh
grin1.gif
tak da po mojih izkušnjaš, acer no-go)