Citat:
Uporabnik asko pravi:
ksz: Meni deluje prenosna klima čisto ok.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Prenosna klimatska naprava?
Ne, ne in še enkrat ne!
Če sem malo žleht..raje si kupi pudlja.
(oboje je kar nekaj).
Citat:
Tudi če imam speljan "zadihtan" odvod toplega zraka skozi steno, zadeva ne dela OK??
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Tudi če imam speljan "zadihtan" odvod toplega zraka skozi steno, zadeva ne dela OK??
Zakaj potem prenosna?
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Zakaj potem prenosna?
Zaradi cene...
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Emm. Kako pa je z montažo?
Če ti pride nekdo montirat, te odere za dodatnih 200-300€ kar nanese za split dobrih 500-600€ ?!
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Če ti pride nekdo montirat, te odere za dodatnih 200-300€ kar nanese za split dobrih 500-600€ ?!
nekateri so se sami lotili montaže.spet drugič pa je da ti bo nekdo pač vzel za montažo kolikor se boš pustil nategnit.za noramlno dolžino do 5 metrov in preboj klasičnih zidov je montaža od 100€ naprej.kar se mi zdi za 2 uri dela ali rajš še manj čisto dovolj
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
nekateri so se sami lotili montaže.spet drugič pa je da ti bo nekdo pač vzel za montažo kolikor se boš pustil nategnit.za noramlno dolžino do 5 metrov in preboj klasičnih zidov je montaža od 100€ naprej.kar se mi zdi za 2 uri dela ali rajš še manj čisto dovolj
Te z veseljem povabim na kakšno od montaž...... Redke so, ampak res redke, ki so gotove v 2 urah....
Za 100€, da ti moram dati 5m bakrenih, izoliranih cevi, 4m okrasnega kanala, 5m kabla, nosilno konzolo, izvrati luknjo, priklopiti, zvakumirati + drobni material....
Ufff.... če si pripravljan ti oddam kar nekaj montaž. Začneš lahko jutri! Pripravljen sem dati celo kakšen € več kot si napisal
Če te zanima pa naprej na zs!