Prenos imenika po spremembi operaterja ?

tin01

Pripravnik
31. okt 2007
418
17
18
Torej, zanima me, ali lahko prenesem telefonski imenik iz SIM kartice na babičinem telefonu po prenosu na drugega operaterja ? Stara SIM kartica takrat seveda ne bo delovala za klice (to mi je jasno), ampak lahko še vedno dostopam do imenika na SIM ?

Hvala za odgovore !

Tin

tin01

Pripravnik
31. okt 2007
418
17
18
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
zakaj pa ne preneseš že prej?

Ker je telefon od babice in trenutno ne morem do njega. Prenos operaterja pa je že v teku...

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
vse bo se delovalo le zgolj kar gre preko mobilnega operaterja ne - klici, sporocila, mobilni prenos podatkov, wifi pa seveda da bo

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik sung pravi:
vse bo se delovalo le zgolj kar gre preko mobilnega operaterja ne - klici, sporocila, mobilni prenos podatkov, wifi pa seveda da bo
Wifi ni nujno, da bo delal, lahko da ga babica sploh nima. Pa tudi nobene poveza s sim kartico nima.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Pustiš staro simko v telefonu, skopiraš imenik v spomin telefona, ga ugasneš, odstraniš staro simko & vstaviš novo, skopiraš imenik na novo simko.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Mene pa zanima a slučajno obstoja za android kakšna aplikacija kot jo imam zdaj pri Nokiji in sicer, da telefon samo priklopim na računalnik in se mi v računalnik sinhronizira vse od imenika, sporočil, koledarja, do slik in videov?
Sam imam v to največ zaupanja.

Sem pa babici nekoč naredil google account in ga zdaj povezal z novim telefonom pa ji je naložil vsega in svašta od že zdavnaj izbrisanih in neobstoječih številk, pa do email naslovov...

Imam zdaj skoraj več dela z brisanjem vsega kot pa, če bi vse številke ročno vnesel
10.gif