Prenos bonifikacije

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Imam možnost da mi nek možakar 'podari' svojo bonifikacijo. Zdej jaz s tem možakom nisem v sorodu in me zanima če je možno prenašati bonifikacijo z ene osebe na drugo.

hvala

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Gre marsikaj, odvisno kakšna stranka si napram zavarovalnici in kakšen ekonomski dobiček jim daješ, boš prinesel. zavarovalnice so zelo ekonomsko usmerjene ustanove.
Za začetek bi jaz začel pri darilni pogodbi,seveda notarsko uverjeni.

lp bluub

P.S. pri večini zavarovalnic velja samo prenos bonifikacije med zakoncema ali parom ki živita v skupnem gospodinstvu (zaplete se pri isto spolno usmerjenim "gej, lesbo" ker tam pa še zakon ... )

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Načeloma ni problema,samo pač to naredit pri kaksnem agentu ...na kaksnih šaltarjih etc ti pa ne bodo to delali.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Seveda je problem.
P.S. pri večini zavarovalnic velja samo prenos bonifikacije med zakoncema ali parom ki živita v skupnem gospodinstvu (zaplete se pri isto spolno usmerjenim "gej, lesbo" ker tam pa še zakon ... )

Še jaz, ko sem prenašal iz fotra na mene so me spraševali, če imamo kaj zavarovano pri njih.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Jaz vecini mojih strank zrihtam prenosa bonusov brez problema.

PS: ne delam nic v zvezi z zav.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
ksz
Brez težav se uredi, ampak kot je bilo omenjeno, pojdi do agenta/agentke. Na šalterju vedno komplicirajo.