Premik/Forwardiranje več mailov na Gmailu

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Iz enega gmail računa bi si prenesel emaile, ki mi jih je poslala ena oseba na drug gmail. Mailov je 180, tak da nebi rad vsakega posebej ''forward'' klikal. Se jih da kak drugače prenest, najboljše bi bilo brez fwd, torej da ostanejo v originalni obliki.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
instaliraj thunderbird, dodaj oba racuna s protokolom IMAP, pocakaj da ti zloda mejle, potem pa oznacis zeljene in jih premaknes v drugi gmail racun

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
probaj ce gre, da ti samo headerje potegne zacasno, potem prekopira dejanskih 180 mejlov v celoti..

bla bi pa opcija da poknes vse ostale mejle v Archive, zeljene mejle pa v Inbox in jih oznacis kot neprebrano, nato pa vklopis POP3 .. na drugem racunu kamor hoces prenest nastavis POP fetching na prvi gmail in pocakas da jih potegne dol ..

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nastavil sem naj mi emaile enega pošiljatelja posreduje na drug gmail naslov, ampak se nič ne zgodi.

Problal sem tudi vse te maile označit kot neprebrane, ampak nič...

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Pa imas samo te maile v Inboxu kot neprebrane ?

Lahko pa probas z thunderbirdom, samo da nastavis naj ti ne potegne dol vse emaile, ampak samo Headerje (Headers only), kar bo dokaj hitro ... Nato pa searchas tistih 180 po emailu posiljatelja, das select all in drag/dropas v mapo od drugega gmaila ..

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Hehe, malo prehiter .. Ja s fetcherjem sn jas par dni nazaj popolnoma migriral vse email naslove na en gmail naslov, nastavil da lahko posiljam kot drugi racun in sem resen uporabe desktop email clienta, kot recimo Thunderbird. Za offline Gmail pa mamo itak Google Gears ;]

Ni panike, vrei da si reso !

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Bemti, prehitro sem se veselil, čisto vse emaile mi zdaj premika, torej tudi arhiv
tongue-1.gif