Premier League 2009-2010

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Tako danes se začne znova :

Chelsea v Hull City
Aston Villa v Wigan Athletic
Blackburn v Manchester City
Bolton v Sunderland
Portsmouth v Fulham
Stoke City v Burnley
Wolves v West Ham Utd
Everton v Arsenal

Zirkov je out za Chelsea, Arsenal tudi matrajo poškodbe, najbol me zanima kako se bo znasel City z vsemi okrepitvami

Predlagam pa da se naredi nova tema Premier league 2009/10 , pa magari za vse večje državne lige.

527_0001.png

527_0002.png

527_0003.png

527_0004.png

527_0005.png

$ity je v pripravljalnih tekmah deloval bolj bogo. Nimajo kritja za sredino in obrambo. Prva 11 je pa kar solidna.

Cel$ky je že pokazal, da so enako močni prejšnji teden proti ManU, tako da tu ne bo presenečenj.

Arsenal je izgubil z Adebayorjem kar precej, res pa da je letos Arshavin dal z ekipo pre-seazon in tukaj je arsenal dobil veliko.Vrača se Eduardo. Odšel je Toure, tukaj se zna malo poznati.

ManU je pa uganka. Dobra pre-season forma, novinca sta se kar vnesla, kako bo brez Ronalda in Teveza na dolgi rok, bomo pa videli.

Liverpool je pa itak smeh, a ne vajpi
evil.gif

Pričakujem letos močnejši Tottenham, Everton je vedno tu zgoraj, Aston Villa nebi smela biti slaba, od outsiderjev pa dajem največ možnosti za presenečenje Sunderlandu in West Hamu.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Dober začetek za Arsenal. Mogoče to ni najboljše, ker potem mogoče Arsene ne bo več kupoval. Nujno rabijo dobrega napadalca in pa defenzivnega vezista. Upam, da Arsene to še nabavi, denar ima, ker potem bodo precej večje možnosti za kakšno presenečenje.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Mah kr ena tekma je bla dons. Sodnik je bil kr en, očitno navijal za Spurse. Liverpool pa kot zadne 2 let dolgčas , dolgčas , dolgčas. Hvala bogu za Benayouna, Mascherana in Insuo. Pa ta Torres mi gre že počas na K.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
manU včeraj
bonk.gif
.pa kaj hudiča se gredo da kerik strelja 11m.
z Lpool ne bo nič ker zgleda se je benitezu zmešalo.kaj je ta iz ekipe naredil.
Spursi so pokazali zaenkrat zelo velik napredek.ali je res se bo pa pokazalo čez par krogov

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Še vsako leto se potem izkaže, da so "veliki 4" korak pred vsemi ostalimi.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
tudi uigrani so tako kot morajo biti.sredina in napad dobro sodelujeta česar lani ni bilo.modrič se veliko več giba.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
smile-1.gif

Gledal sem vse pre-season tekme..

moje skromne laicne ocene:

Pozna se, da so prodal Alonsa. Samo klinc, sam je hotel iti.

Mocni smo na poziciji desno zadaj, Johnson je trenutno za moje pojme eden izmed top 5 desno zadaj.

Gerrard, Mascherano se nista v top formi

Lucas me preseneca, ni Alonso, je drugacen tip igralca, ampak mislim, da bo kul.

Insua me je ze lani navdusil, mali je hud.

Torres igra, kot da igra 44 tekmo sezone in se nonstop usaja za brezvezne reci

Najvecji problemi pa so v obrambi. Carri se pocasi poznajo leta, Skrtel ima zlomljeno celjust, Agger tezave s hrbtom, baje bo se par mesecev off.

Kyrgiakos je nova "okrepitev", za 2mio je bojda OK.

Aquilani ne vem kaj bo z njem, par let nazaj je bil hud, zdaj se mi ne zdi nic posebnega upam, da me preprica nasprotno.

Dosseni bi dal se eno sezono sanse.

Babel je striker in ne winger. Tudi sam je tako trdil in model nima samozavesti.. Spomnim se kaksna zval je bil pri Ajaxu.. Zdaj pa revez cist zgubljen..

Baje se ogrevamo za Van Der Vaarta, za okoli 12mio funtov. Po moje kul okrepitev, samo za moje pojme je treba pripeljat se kaksnega strikerja in desnega wingerja, pa tudi lev winger ne bi skodval. Voronin, Degen pojma nimam kaj delata v ekipi. N'gog je se premlad.

So pa Ayala, Darby in Kelly dobri, mladi branilci, ne vem zakaj hudica jih ne igra. Sredina je pa Spearing je hud.

Evo, wannabe manager mode off
grin1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Dobr si povedu. Mogoče Nemetha porint kr v prvo enajsterco....sam je še mal mlad. Croucha pogrešam...
tongue-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jap, Nemeth mi je kul igrac. Velik raje bi ga igral, kot N'Goga..

Crouch je bil pa kul opcija, jap..

Poglej za par let nazaj, kako so se začela prvenstva in kako so se končala. Ko bodo vaše 30+ letnike začele boleti kosti tam nekje novembra, bodo naši šele začeli igrati.

Sicer smo pa v zadnjih letih osvojili dovolj in letos gradimo ekipo. Zdej bo (po prejšnjih trendih) dve leti suše, potem se pa vrnemo močnejši.

Pa ne pozabi da je v blagajni še cca. 80mio funtov transfer budgeta in če bo stari pijanec danes po tekmi videl da potrebujemo še kaj, bo to verjetno tudi kupil. Transferja še ni konec.

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Vse to je brezpredmetno. Če si gledal tekmo Sunderland : Chelsea, je komentator g. Dani Bavec lepo povedal, da gledamo igro novega angleškega prvaka!!!
bonk.gif

Sam komentatorji so pa iz tekme v tekmo boljši....NOT!

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Bagdad_Blue pravi:
@
evil.gif

Burnley!!!!
cheer.gif

Ne skrbi ti. Na koncu sezone bo spet jok
hysterical-1.gif

Sicer pa, ker ravno nisi gledal tekme: Imeli smo smolo. Res da nismo igrali dobro, pa vseeno, dovolj za zmago... Fuzbal.

sam še zmeraj kje je najdu kerika da strelja penal
confused-1.gif