Prekomeren hrup z motorjem

dikdik

Zelenc'
18. nov 2008
3
0
1
Stanujem v bloku in nekako 2-3 m od bloka lastnik garaže ki je prav tako pri bloku pogosto popravlja motor in navija gas, kar pa je za mene in mojo ženo, ki je invalidka izredno stresno. Stalno sem v sebi zadrževal srd in ko nisem mogel več sem tega lastnika kulturno zaprosil naj zmanjša to početje. Žal mi je le arogantno odgovoril, da ga moje težave ne zanimajo, čeprav sem mu omenil, da zadeve ne želim stopnjevati. Ker bi lahko to pripeljalo le do nepredvidljivih katasrofalnih posledic s katerimi bi se gostili le mediji ne vem kako ukrepati, čeprav je vse zapisano v ustavi in z odloki ter predpisi in vemo, da naš pravni sistem ne deluje. (Morda deluje le za nekatere)
Bojim se, da bo prišlo do dogodkov, ki ne bodo več obladljivi. Če ima kdo dober nasvet se mu zanj zahvaljujem. Ne želim pa nasvetov s primitivnimi priporočili

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
eno vprašanje.
kaj ima žena ki je invalid veze pri tem da te moti hrup motorja?

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
tole bo najbolj učinkovita rešitev. Država in njeni zakoni tu ne pomagajo
smile-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
1. čakaš in upaš, da bo kmalu popravil svoj motor
2. Daš mu 300 eur pa naj pelje motor na pooblaščeni servis
3. če ima vsakič drug motor, prijaviš delo na črno.

lp

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:
Ker bi lahko to pripeljalo le do nepredvidljivih katasrofalnih posledic s katerimi bi se gostili le mediji ne vem kako ukrepati, čeprav je vse zapisano v ustavi in z odloki ter predpisi in vemo, da naš pravni sistem ne deluje

Tale stavek o tebi pove ogromno!

Najprej slabo prikrita grožnja, ki jo poveš na internetnem forumu, namesto da bi jo zinu v gobec tistemu, ki bi jo kao moral. Druga je pa slaboumno prepričanje o tem, da v "tej državi ni pravice" in jokanje... patetično!!!

Ko bo model naslednjič turiral motor, pokliči policijo. Brez patetike, če to zmoreš, ker se jim boš tako mogoče vnaprej zasral (kot meni? hehe)

Oni bodo lahko ocenili, ali:
1. pretiravaš in si pretirano občutljiv (vedno je ta možnost, samo priznat si jo nočemo)
2. oni model res pretirava in počne pizdarije

Postopal bojo po zakonu, ki je pri JRM-ju in teh zadevah še kar na strani tistih, ki hočemo met mir. Če boš pa vnaprej "vedel", da nič ne bo, se ti pa tvoja "prerokba" zagotovo uresničila!!!

Glede na tvojo izpoved "dolgo sem čakal in zadrževal srd" je pogovor med tabo in modelom gotovo potekal po najbolj "diplomatski" poti... ki si jo zmogel po tem, ko si od samega besa nabral dovolj poguma, da si šel tipu povedat, kar mu gre, anede! In potem te je tip poslal "nekam", ti pa zdaj jokaš na forumu, kjer upaš, da te bojo podprli internet tough-guy-i.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Točno tako. Tipična slovenska pi.čka, ki si upa lajati pod krinko navidezne anonimnosti, nima pa jajc, da bi stvar razčistil sam. Revček.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.380
5.655
113
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
eno vprašanje.

zmaga.gif
:

No ja.....sta zakonca......tko da ne vemo al on ženo masira...al žena njega....je pa tko da gliha vkup štriha
rolleyes-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.565
1.806
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Pri sosedu so par dni nazaj pokladali tlakovce, pa je ob pol devetih zvečer prišla neka ženska iz bližnjega bloka težit, da bo poklicala policijo, kaj si mislijo, da tako ropotajo, ko režejo tlakovce in blablabla! Na srečo oz. škoda, ker so ravno zaključevali, saj bi najraje videl, da delajo do pet do desetih, pa naj frdamana baba crkne od hrupa
10.gif
!!!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Točno tako. Tipična slovenska pi.čka, ki si upa lajati pod krinko navidezne anonimnosti, nima pa jajc, da bi stvar razčistil sam. Revček.

ne tko obsojat. ne poznaš situacije, vpletenih.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:

ne tko obsojat. ne poznaš situacije, vpletenih.

Tocno to sem si mislil ob prebiranju, konc koncu ne moreš vedeti za kakšne osebe gre,kaksno je stanje etc...

I

Izbrisan uporabnik #488

So neke pravne možnosti za ta hrup, ampak največ rešiš če se zmeniš.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.680
1.309
113
Ne poznam ozadja zgodbe, glede na "stil" napisanega pa dvomim, da je problem hrup motorja.

Glede na to, da ste iz bloka se bo verjetno pritožil tudi kdo drug, če je hrup prekomeren.

B81

22. jul 2007
37.655
10.948
113
Citat:

Evo vidiš vaš problem.

Namesto, da bi iskali rešitev problema, razčlenite stavek, ven potegnete prikrito grožnjo in jokcanje.
Pa etga noben ni od vas zahteval oz. prosil, avtor posta sprašuje za nasvet, jebemo boga. In takih je 90 % tem tukaj na alteru.

Govorim na splošno.

Na post: glede na to, da mu je odgovoril, da ga njegovi problemi ne zanimajo, se ne bo dalo z njim kaj zmenit, ker človek, ki se mu gladko je.be za druge ljudi, nima ne vesti in ne morale in to velja za vse, ki odgovorijo na tak način.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.380
5.655
113
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Glede na to, da ste iz bloka se bo verjetno pritožil tudi kdo drug, če je hrup prekomeren.

Ne brini....to se da hitr zrihtat......če je več takih pacientov u bloku na katere se da vplivat...

Pr ns je model vse penzioniste u hodniku pohopsu za soglasja...še sami niso vedl za kaj točno....pol pa hotu mahat z podpisi na sestankih...smo ga sam steral
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.181
3.643
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
eno vprašanje.

zmaga.gif
:

No ja.....sta zakonca......tko da ne vemo al on ženo masira...al žena njega....je pa tko da gliha vkup štriha
rolleyes-1.gif
467716-post_slo.gif