In to naj bi bilo smešno al kakoLahko tudi pod ruskim ali ukrajinskim vojako šotoriš
Obvezno probat! Bazenček za namočit super, savne, vse za majhno doplačilo, kolesarske poti, kar pa se kulinarike tiče, sem si kar pri njih privoščil odlično večerjo.Ravno tebi sem hotel tole sporočiti, pa itak že veš. Moram it probat, razmišljam za alternativo Bujam, je ceneje, je pri nas, kulinarika itak najboljša v teh naših koncih in podobna ponudba. Pa še vi pohvalite, ko nam je všeč podobno. Še njihov link. Gremo probat.
Ja smešno. Saj bi bil golobov, pa tip samo ljubice sprehaja. Nič konkretnega ne napravi samo smeši se in pa na veliko obljublja potem pa obljube požre v naslednji minuti. Res pravi politik.Če si janšev pa pri Koliko
meni je bilo pa tle super https://www.turizemtompa.si/#
Nazadnje so me tam skoraj požrli komarji . Drugače pa so v zadnjih letih lepo uredili tudi Blaguško jezero, priporočam.Drugače pa priporočam tudi Bukovniško jezero! Super za sprehajat, pustolovski park, kolesarskih poti je ogromno tam okoli, kulinarika prva liga takoj ob jezeru...
Blaguško jezero je slab primer privatizacije tega, kar se nikakor ne sme privatizirat.Nazadnje so me tam skoraj požrli komarji . Drugače pa so v zadnjih letih lepo uredili tudi Blaguško jezero, priporočam.