Prej opazite lepe ali zrihtane?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Skoz pišete...ta "dior pupika" me ne šmirgla, tista "dobra se nosi"..

Zanima me, kaj štejete za "dobro žensko". Ene so namreč v obraz zelo lepe, ampak se ne obračajo vsi za njimi, ker so neupadljivo oblečene. Ene pa so v obraz nič posebnega, ampak ker so cele v cavaliju, veljajo za "dior pupike".

Kaj je torej za vas "dobra ženska", naravno lepa, zrihtana, ali oboje v kompletu?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Zame je dobra pupika punca z zadostno pljučno kapaciteto, ki jo nazorno izkazuje tudi navzven, in da ne lapa ke v tri dni.
Pa da se vaga ustavi pred omejitvijo za izven naselja.
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
He he zanimivo.

Temo odpiram, ker opažam, da "dior pupika" in lepa punca niti slučajno ni isto. Auerca in Čepinka sta v obraz podstandard, ampak sem ziher, da ju peca vsaj 50 tipov, če greta v diskač..ker sta "fensi"..

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz...

Moj stari oče je vedno govoril, da ptiči istega perja skupaj letijo. Če pogledaš, kdo leta za "dior pupikami", čepinkami, sirovkami in podobnimi, ti je lahko jasno, da pregovor drži.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja a ni očitno, da embalažo. Eni modeli ste pa tud tko površni, za male skrivnosti se je treba potrudit pa zvedet kaj skriva embalaža.

Kaj če bi imel 100 lepih in zrihtanih bejb, za katero bi se odloču?
cool-1.gif

PS odgovor VSE ne pride v poštev
grin1.gif

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
shocked-1.gif

Čeprav moram priznat, da ste kravatkarji ful vzvišeni, kot da ste nekej več, tako obnašanje pa tud ceu vaš imidž pokvar.

majč

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz opazim pofukljive najprej

kaj zdej? nisem kravatar. nisem uzvišen. lahko obdelam od kelanrce do dohtarce. od miške, do mačke, zebre do levinej. kitov se izogibam

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
846
21
28
V naslovu sprašuješ eno stvar, kasneje pa drugo.
Najprej se opazi tista, ki je vpadljiva. Če se bo že na daleč svetila in bleščala kot božično drevesce, je ne boš mogel spregledati, pa naj bo še tako antipatična. Oko pač registrira vse, kar je nenavadno, to pa ni nujno lepo.
wink-1.gif

O tem, katera je komu dobra, lahko vsak trdi svoje. Slej ko prej pa se tudi pri ženskah opazi, katera je vredna, da pogled še kar ostane na njej, in pri kateri ga na hitro usmeriš kam drugam.
wink-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ja a ni očitno, da embalažo. Eni modeli ste pa tud tko površni, za male skrivnosti se je treba potrudit pa zvedet kaj skriva embalaža.

Kaj če bi imel 100 lepih in zrihtanih bejb, za katero bi se odloču?
cool-1.gif

PS odgovor VSE ne pride v poštev
grin1.gif

majč

Moški je bil hkrati s tremi ženskami. Želel se je odločit s katero bi se poročil, zato je vsaki dal 5000€ in gledal, kaj bojo z njimi naredile.

Prva je naredila totalno preobrazbo, šla je k frizerju, manikura, pedikura, ličenje, nova oblačila in moškemu rekla, dolgo si me imel lepo, zato hočem tudi jaz biti lepa zate. Moški je bil navdušen.

Druga je vzela denar in ga porabila zanj. Kupila mu je golf palice, nekaj dodatkov za računalnik in dragih oblačil. Ko mu ta darila izroči, mu pove, da ga ima zelo rada in želi biti z njim. Moški je bil navdušen.

Tretja je vzela denar, kupila delnice in zaslužila ogromno denarja. Vrnila mu je 5000€ ostalo pa naložila na skupni račun. Povedala mu je, da želi varčevati za skupno prihodnost, ker ga ima tako rada. Moški je bil navdušen.

Moški je potem dolgo časa razmišljal, kaj bi storil. Nato pa se je poročil s tisto z največjimi joški.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.987
357
83
tam ko se terc po tori rola
Hm, zadnjič, ko je še bil sneg...Pred trgovino se ustavi Audi (ta velik, se ve), ven stopi frača v krznenem mantlu in pazi malo -visoookih petah. Veš da smo jo gledali, kaj pa češ -dobro babo je treba pogledati. Ona to seveda opazi, pa dvigne nos -ha, kar glejte me. In po parih korakih pade kot spodsekana smreka. Mi pa vsi v smeh in gledamo gor v zrak -kaj je tej videla gor. Baba je bila rdeča, kot rak. Mater se je hitro pobrala in odkrevsala v shooooping.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi: Moški je potem dolgo časa razmišljal, kaj bi storil. Nato pa se je poročil s tisto z največjimi joški.

hysterical-1.gif
ja no sej nimam kaj dodat, to je vaša logika

@nerazdevičeni: a bi se ti že 1x umiru s temi tvojimi izpadi
bonk.gif

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ej zdaj te mam pa dost stari, ti si zaslužiš banovce do penzije. Dej ne tež no, sem ti rekla, da ne grem s tabo nikamor in nikoli, tko da mi dej mir.
uf-1.gif

majč