Preizkus alter jebachev?

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
Recimo takole: Nekega dne opaziš na ulici eno kar bejbo v družbi treh njenih kolegic. Seveda je ne poznaš, in ne veš kako ji je ime, iz kje je, koliko je stara(ok, to lahko oceniš vsaj pribljižno
smile-1.gif

OPOZORILO: Zgodba je le plod mojega (ne)uma in nima nobene veze z resničnim življenjem kogarkoli izmed nas, lohko pa se vam dostikrat zgodi v vašem življenju.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Aha, ena ti je všeč, pa bi jo rad zahaklal, pa si tole malo zamotal, da zgleda kot teoretično vprašanje.

Jaz bi jo ogovoril nekje sredi belega dne, magari na pokopališču, se ji predstavil, ji povedal, kdo sem, da mi je všeč in da jo vabim na večerjo, če je seveda za.

Dalje je vse v božjih rokah.

Tako jaz naredim in ženske so navdušene nad mojim pogumom in samozavestjo, saj imajo čez glavo smrkavcev, ki jih upajo ogovoriti le zvečer, ko so popolnoma pijani.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ta finta sploh vžge, če ni v družbi kolegic, torej sama; (obdana s kolegicami lahko naredi kaj "da bi se dokazala" le-tem)

Stopiš do nje, to narediš tak, da te že opazuje kako se ji približuješ, in ti jo samo gledaš s sproščenim izrazom (čeprav to nisi),
nebo umaknila pogleda, ker enostavno nemore, ker to še se ji ni zgodilo, in nato: "Zdravo, kako ti je ime?" *dalje že znate sami"

Direktiva sprve, "da vidiš ki si", če se bo nekaj pačla "Kaj te to briga", lahko vstrajaš, jaz nebi. Če ti je res res tolko huda,
narediš to čez kak teden spet. Zgubit nimas kaj prav dosti. Kaj bo pa rekla kolegicam? "Ja vprašal me je za ime, itak mu ga nisem
povedla"
smile-1.gif

Sicer pa če ti je res res tolko huda, boš zvedel njeno ime, in jo našel na FBju
smile-1.gif

Meni je bla ena lusna, ampak finta, vedno sem jo videval samo na eni in isti lokaciji z mamo na kavi. Kaj sem naredil?
Opazil sem da ju kelnarca dobro pozna. Kelnarci sem rekel, da nisem ziher kdo je ta gospa, oz. da sem ze zadnjič tu bil
z mamo, katera ni bla prepričana, ali je to njena sošolka iz osnovnošolskih dni. Kelnarca mi pove priimek, jaz pravem "eh ni prava"
(ker z poroko se priimek ne spremeni; lol) Lepo na FB (oz. frend ki je rojen vohun) in smo deklino našli v pičih 10ih minutah
smile-1.gif

Nakoncu se je izkazalo da je stara 16
bonk.gif

Hvala lepa, mejbinextime.

Drug primer (na katerem še delam) v lokalno kafano je začel zahajat deklič, ki ga še nikol prej nismo videli, prihaja s kolegico
ki je pravtako nismo še nikol videli, nevemo imen (niti kelnarca), nevemo s kod sta, vemo samo da je ena izredno fukabilna.
Pa sigurno stara več kot 18, ker je kolegici razlagala "ko sem jaz takrat pisala maturo"
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.022
10.543
113
Sem klical kolega pa ga vprašal in je povedal: prva napaka je, da si je dal 2 mesečni rok, to pomeni, da se že zdaj boji in zelo verjetno iz tega ne bo nič.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Bolj verjetno je pa to, da ta bejba tega tipa sploh ne opazi.

Pozdrav jo naslednjič, ko jo vidiš in če te bo kej čudno gledala, se ji nasmej (smeh reši skor vse) in reci, da si opazil da imata skupno pot ker jo dostikrat srečaš.. al neki v tem smislu. Potem pač nadaljuješ, se ji predstaviš in daš roko (pr men to še vedno pali, ne vem kako je pri 15letnicah) in ona se ti enostavno MORE predstavt.. rečeš ji, da ti je simpatična in da bi jo rad povabil na pijačo; imaš morda kar zdaj čas ali pa se zmeniva kasneje?..
No, če ji boš prvih nekaj sekund všeč, bo vabilo sprejela. Če ji ne boš niti malo potegnil takoj na začetku, imaš šanso da se z besedičenjem izvlečeš - če jo boš vsaj 2x nasmejal, imaš dobre možnosti da reče da bo šla na pijačo. Če bo mrko stala tam, se raje skidaj s prizorišča.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
če jo boš vsaj 2x nasmejal, imaš dobre možnosti da reče da bo šla na pijačo.

Nasmeješ jo pa tako, da jo nakoncu vprašaš kok je ura, ko ti pove, pogledaš na svojo uro; "Aha, mam prav nastavljeno"

Ponavadi popadajo od smeha. Sicer pa če puppet nima smisal za humor, ji lahko tudi Chapella pripelješ pa bo samo gledal WTF?

B81

22. jul 2007
37.022
10.543
113
Ja no, če je kaka dior pupika, si bo mislila: kaj te ma toti neki china shit?
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hahaha, malcom.. res je, take kjut fore zmer palijo na začetku.. važn da se bejba nasmeji od srca, iskreno, da ni tist narejen smeh k potem je vse v ... vemo kje. In adijo kava.

Dior pupike majo tud smisel za humor, samo če on ne bo pristopil do nje v Armani obleki, se ne bo blagovolila nasmejat tud če ji bo smešno.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Zelo preprosto - nagovoril bi jo po albansko...če ne šteka, pol me itak ne zanima več, če pa razume, sam še vprašam kako se piše in kje stoji njihova kulla, pol se grem pa z njenim očetom naprej menit kot moški z moškim...
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Zajebal ste se vsi........ker ta pupa ma ob sebi še 2 kolegici, ki bosta v primeru tvojega pristopa zviseli........tko da ne glede na to da ti je ena všeč...moraš vse 3 na kavo povabt.

Vrjemi sem hodil z ex sodelavkami 1 let skupi na kavo
smile-1.gif

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
Probaj jo dobiti kje na samem, imaš pomoje več možnosti ,drugače se bo sigurno začela neki dokazovat pred kolegicami. To je isto, ko trije ali več frendov začne kako obdelovat ob šanku, skoraj 100% bodo vsi izviseli razen če ni kaka gang bangerca.

2. možnost. idi postopoma, če so tri je ena sigurno najgrša njo povabi najprej, čez čas pa prešaltaš na tahudo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
by Elvir:

Citat:

primer 1: sediš u bifeju in opaziš zanimivo osebo ženskega spola.
-nejprej jo začneš gledat tko da ona to opazi. (upaš da ji ne rata nerodno)
-potem si naročiš flašo đek denijelsa in ko te natakar vpraša če z ledom rečeš "bom kr s flaše pil" .ko piješ morš delat čim večje požirke tko da ispadeš "navajen". ko spiješ približno pol litra začneš z različnimi znaki opozarjat nase npr. glasno vpitje po mobitelu (najbolš da se delaš da govoriš z mamo, s tem ispadeš družinski tip), in ko spiješ celo flašo se delaš kokr se le da treznga . po teh zadevah te ženska verjetno opazi in takrat pristopiš k njej in ji ponudiš svojo družbo. če sprejme ji daš v roko in jo prosiš če te zapelje domov ker si preveč spiv. ( s tem daš videz odgovorne osebe) po tem se stvar sama razvije.

-primer 2: pelješ mlajšo osebo na sprehod v živalski vrt (najbolj primerni so sorodniki) .tam oprezaš za samskimi mamicami. ko jo ugledaš ji neopazno slediš . ko se ustavite pri kletki z levi preskočiš varovalno ograjo in se delaš da to ni nč zate, nato začneš s hitrimi gibi izzivat leva in obvezno potisnit roko v kletko tko da ispadeš hraber. pol se počas odmakneš in zamahneš z roko kokor "to ni še nč". po teh dogodgih te bo opazovana ženska verjetno ogovorila .

primer 3.na smučišču:
ko jo opaziš ji začneš neopazno slediti in potem se v vrsti za sedežnico neopazno zrineš tko da potem z njo sediš. med potjo se pretvarjaš da te zanima narava in začneš komentirat dreves npr "poglejte gospodična kako lepa smreka, lubadar je še ni napadu, al pa joj kako je tukaj lepo se mi kar duša spočije ob pogledu na zasnežene gore) in po teh besedah je verjetno že blazno navdušena . ko stopita dol s sedežnice ji lepo pomahaš in mal pomižikneš pol pa usekaš smuk. pazt morš da te ma vedno v vidnem polju in pol morš z ful veliko hitrostjo med drevesa zapelat in med njimi vijugat na koncu pa še blazno delč skočt. pol jo počakaš u bifeju in se ji kej lepga zlažš.

primer 4. plaža:
brisačo morš dat čim bliži željene osebe. in potem se začneš nacejat s pivom (vsaj 7 jih morš ruknt) in piksne zlagaš lepo v vrsto. zelo bistveno je da med zapeljevalnim postopkom ne rigaš. super je da tud mal zakurš(če je le možno) zato ker te bo hitreje opazila (zarad dima). če hočeš velik dima namečeš mokro travo na ogenj in se delaš kot da nč ni (najbolš je da se delaš da si roke greješ) . ko se ji začnejo solziti oči zarad dima z boso nogo stopš na ogenj in delaš ob tem resn obraz.(punca bo takoj opazila blazno požrtvovalnost). potem ji sam od sebe ponudš pašteto pa kruh . če to ne vžge ji vržeš mivko v oči in rečeš "no pa nč". sam vam povem pašteta dela čudeže...

primer 5 : če ti je všeč soseda :
pozvoniš na domofon in se zlažeš da si poštar pol ji pa preoblečen v poštarja neseš gor polno škatlo za čevlje čebel in napišeš gor presenečenje (pazt morš da je preobleka res dobra da te ne spozna) .najbolši čas za to je seveda njen rojstni dan. ko ji izročiš škatlo greš hitro stran in za voglom počakaš. če zaslišiš krike je stvar dobr izpelana. potem jo čez kakšen teden pokličeš in jo povabš vn. sigurno bo rekla da ne more (obraz ima sigurno čist zabuhu) ti pa rečeš da je važna notranjost in ne zunanjost. s tem si praktično že zmagu.
hysterical-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ko boš šel naslednič mimo nje, poglej, če te ženska sploh pogleda...če te pogleda, jo pozdravi in se nasmej ..in pejd naprej. Naslednjič vidiš, če te slučajno ona pozdravi..., če te, potem je to dober znak. Če bo gledala stran, potem NI dober znak.
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ena varjanta je še, samo morš met dobro orodje

oblečeš se v dolg plašč, pod njim pa nič, ko jo srečaš, jo pogledaš in odpreš plašč, če je iz pravega testa, bo tvoja takoj