Pregon iz Prekmurja v Štajersko

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
http://www.maribor24.si/kronika/bezal-policistom-poskodoval-voznico-in-se-upiral-vklenitvi/13474
http://www.zurnal24.si/beg-pred-policisti-mu-ni-uspel-clanek-220899
http://www.24ur.com/foto-star-...-vklenitvi.html

Modela iščejo sodišča zaradi več zadev. Koliko upate stavit, da je naša zakonodaja napisana tako zanič, da ga bodo imeli zaprtega par dni, potem ga bodo morali izpustiti in sodišča ga bodo spet iskala - sedaj pač še za eno zadevo več
tongue-1.gif

Sicer pa preveč pameten zgleda ni, ker če si iskana oseba se ne prevažaš naokoli v avtu, katerih je recimo 10 v celi SLO
rolleyes-1.gif

(Nalašč sem napisal 'v' in ne 'na' Štajersko, ker mediji pišejo kot da je pobegnil iz ene v drugo državo)

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Policista, ki sta ga vklenila, sta se med vklepanjem osebe lažje poškodovala .... zakaj pa nista uporabila strokovni prijem :D

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
Policista, ki sta ga vklenila, sta se med vklepanjem osebe lažje poškodovala .... zakaj pa nista uporabila strokovni prijem :D
Verjetno bi ju lahko tožil, ker sta prekoračila uporabo sile
grin1.gif
. Pa ju je moral najprej nalomit, potem pa sta ga lahko s strokonvim prijemom obvladala. Tako da je vse by the book. Dobro, da ni imel pištole s sabo.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Me pa res zanima, kako bi lahko podivjanega 25 letnega povratnika vklenili brez poškodb, tako na eni, kot drugi strani. Če ga lepo prosiš, se ti v fris reži, ga hočeš strokovno obvladat, pa pride do poškodb, vsaj površinskih ran. Potem so pa vsi pametni, da so ga pretepli. Pa jih krepko zasluži. Zdej je pa itak pod varstvom naše butaste zakonodaje in bo čez par dni zopet sejal strah na cesti.
bonk.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Me pa res zanima, kako bi lahko podivjanega 25 letnega povratnika vklenili brez poškodb, tako na eni, kot drugi strani. Če ga lepo prosiš, se ti v fris reži, ga hočeš strokovno obvladat, pa pride do poškodb, vsaj površinskih ran. Potem so pa vsi pametni, da so ga pretepli. Pa jih krepko zasluži. Zdej je pa itak pod varstvom naše butaste zakonodaje in bo čez par dni zopet sejal strah na cesti.
bonk.gif
A to si slučajno name repliciral ali misliš, da sem proti poškodbam?
Drugače pa v Ameriki električni paralizator prav fajn deluje. Potem se ga pa takoj lepo v marico zapre in odpelje čez gmajno na policijsko. Če se ni mogel držat, ups...

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
Ne vem edino, zakaj pregon s Prekmurja,če tam po napisanem na 24ur sploh ni bil? Novinarji geografija cvek! =D

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Zaposli se v pravosodju in boš zvedel. Baje nas vikajo celo specjalci. Pa naši šefi oziroma šefi v LJ to vejo da se da. Sicer ni še nobeden tega pokazal in dokazal a tako se dela.
Barabin pa bi s pomočjo spretnega odvetnika lahko dobil tožbo. Razumi našo državo če lahko. Vse nakazuje tako, da se da na račun barabije, pizdarij, nategovanja naroda in lopovsta še na kak stolček prilesti.
Bom razmislil v tej smeri, ker sem ravno danes dobil lepo pošto od firme in sem razpyčkan do konca Zdej pa en let lepo kimat in u pyzdo lest vsem. Sori za off

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
bonk.gif
A to si slučajno name repliciral ali misliš, da sem proti poškodbam?
Drugače pa v Ameriki električni paralizator prav fajn deluje. Potem se ga pa takoj lepo v marico zapre in odpelje čez gmajno na policijsko. Če se ni mogel držat, ups...
a ameriki star dober samokres še vedno deluje večkrat kot paralizator...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kolo mu je ftrgalo.
smile-1.gif
hysterical-1.gif

Vidim, da počitnice v toplicah (ne mislim ravno Banovcev) delujejo blagodejno na znanje štajerščine
hysterical-1.gif

on topic: nisem bral, ker pri nas me več nobena stvar ne more presenetiti.
frown-1.gif

Presenetilo bi me edino, če bi en taplav mlatil pizdarjodelca, tadrug taplav bi pa prvega taplavega namahal, češ "kaj mu kršiš pravice"
hysterical-1.gif

Res sam to se še manjka pr nas...
stupid-1.gif