Predlogi za Huawei p10 ali LG G6

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pozdravljeni

Danes mi je crknil ekran od LG G3 in zdaj bi jaz kupil nov telefon pa imam problem nekaj pametnega izbrat.
Gledal sem P10 in pa G3 , bral sem en kup komentarjev in gledal en kup primerjav in zdaj razumem še manj.
Dajte mi prosim malo pomagat in mi svetovat katerega naj vzamem. lahko mi svetujete tudi katerega drugega v tem rangu.

Hvala lepa v naprej.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
klik
Sam bi izbral G6(IP68 certified - dust/water proof over 1.5 meter and 30 minutes, 5,7 display, usb 3.1, wirreles charging)
P10 ima edino prednost v malenkost boljšem foto delu.

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Klik

Lg g6. Miislim da je tudi cenejši, pa wide angle objektiv na fotoaparatu se mi zdi ena od prednosti.

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
klik
Sam bi izbral G6(IP68 certified - dust/water proof over 1.5 meter and 30 minutes, 5,7 display, usb 3.1, wirreles charging)
P10 ima edino prednost v malenkost boljšem foto delu.

Wireless charging je U.S. only. Evropske različice ga nimajo.

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Jst bi vzel Huaweija. Sem mel lg 3 lg smart phone, najprej 2x, problemi (random je zamrznil in se izklopu), pol LG G3 spet problemi . Neprestano javljanje da se je nek proces ustavu in da je treba force close appa nardit, vsakic sem mogu restartat telefon da je pomagalo (vcasih niti to ni zaleglo). Zdej mam nexus 5x sem najprej fasal boot loop, zdej mi je pa citalec prstnih oditsov "umrl". LG ma probleme z boot loopi tudi na drugih modelih ampak nekak nocejo priznati napake. Bedak jst k sm 3x kupu LG, sm kaj ko so nekak najboljsi price/performance med "uveljalvjenimi" znamkami, ocitno z razlogom. Naslednji telefon bo One plus al pa Huaweji.

PS: mogoce ti ta posnetek pomaga pri odlocitvi

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
... pol LG G3 spet problemi . Neprestano javljanje da se je nek proces ustavu in da je treba force close appa nardit, vsakic sem mogu restartat telefon da je pomagalo (vcasih niti to ni zaleglo)...

Meni se je to dogajalo na verziji Lollipop (5.0)...
Na Marshmallow (6.0) pa ni čisto nobenih težav, je res "rock solid" že cca leto in pol...
zmaga.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Sem vzel LG G6....sem zadovoljen...pa še televizijo sem dobil poleg ,ker sem vzel pri simobilu...ops...A1

Hvala za pomoč in predloge