Predlogi za FOTOGRAFA leta

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Pozdravljeni dragi forumaši!
pozdrav.gif

Veseli december je tukaj - tukaj pa so tudi novoletni izbori na alterju. Letos boste lahko prvič izbirali tudi fotografa/fotografinjo leta.

Kdo je v zadnjem času najbolj pomagal z nasveti, kdo je naredil najboljše slike, kdo je uničil največ zaklopov ... ?

- Pravila za potek kandidature in glasovanja: -

Najprej ste vsi povabljeni, da predlagate kandidate*. (dobrodošla je tudi kratka utemeljitev)

3.12 - 10.12: Zberejo se kandidature
11.12 - 17.12: Glasovanje na podlagi vseh prispelih kandidatur. Lahko glasuješ za 3 kandidate. Naprej se uvrsti prvih 8.
18.12 - 23.12: Glasovanje za finale. Lahko glasuješ za 2 kandidata. Naprej se uvrstita prva 2.
24.12 - 30.12: FINALE - glasovanje za vašega zmagovalca!
31.12. Razglasitev zmagovalcev!

V primeru, da je izid pri glasovanju neodločen, se pogleda število glasov prejšnjega kroga.

- Zmagovalec dobi titulo FOTOGRAF 08 oz. FOTOGRAFINJA 08 v primeru da imamo zmagovalko. To titulo mora nosit do izteka naslednjega leta, nato jo lahko po želji vrne.

* moderatorji/administratorji so izključeni iz tekmovanja, zato ne morajo biti predlagani.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Jaz bi glasoval za Dizzy-ja, za ostala dva pa še bom razmislo. Dizzy pa itak v nulo fotke, pa njegovi komentarji so res uporabni in se marsikdo nauči iz njih kaj. Pa še dobrega srca je ko človek rabi prevoz po LJ
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Glasuje se komaj naslednji teden, ko bo anketa. Zdaj se zbirajo sam predlogi (torej tisti ki bodo v anketi)
tongue-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
njo ...
redface-1.gif

zdaj pa zares:

jaz predlagam Huggyja, ker je za svoja leta zelo veliko že naredil (dela za enega večjih športnih portalov, da ne govorimo, da je kolesarska firma odkupila njegove fotke) in ima velik potencial.

pa, seveda ... Stiebra. on je pač profi. pa da mi bo lahko dal za pivo, ko bo končno spet kje v Lj ...
wink-1.gif

pa še enega moram, samo si nisem pravilno zapomnil nicka, pa ga moram prej najti, da ne bo potem kakšne zmede.

pa dobro luč!!
zmaga.gif

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Glede na to da sta huggy in dizzy že na seznamu bi dodal še VitoC ja in Kostevca.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hja, si mi ga vzel z jezika, Vito-ta, dodal bi še Mlinarja (ne objavlja veliko, mi je pa toliko bolj fascinantno, ko objavi), pa seveda naša mojstra - Discota in Phillipsa.
grin1.gif

pa sej ste vsi prov fajn fantje, a bi vas kr vse nominiral, k ste do zdej sodeloval v naših debatah?
wink-1.gif

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Živjo,

posebej ne bom komentiral zakaj in koga sem predlagal, dovolj povedo slike in nasveti v tej temi: klik tukaj ...
smile-1.gif

Moji predlogi:

Huggy_Bear
piXi
DizzyReed
unta
VitoC
alcyx

(* sem spregledal kakšno omejitev koliko predlogov se sme dati?)

LP, kostevc