Predlogi za Android gsm

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Tako kot je omenjeno že v naslovu teme zbiram predloge kater telofon za cirka 200 eur. Pogoji da je android (sicer moj prvi...),zaslon na dotik, FM radijo, Wi-FI povezava, dober fotoaparat (se pravi mora met tudi avtomatsko ostrenje), dobra baterija,.... Sam se nekak nagibam k Samsungu Galaxy ace.

Pa še nekaj za uporabnike Smart telefončkov kolk približno porabite kb ali mb na mesec in katerega uporabnika mobilnega interneta izbrati ker trenutno sem na Penzion paketu (pri mobitelu) pa tam ni možno dodatno naročit internet paket. Naj povem še to, da zatelefoniram zelo malo saj večina kliče mene internet je pa že druga zgodba. Kako vam kaj dela tušmobil?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Jaz predlagam/navijam za HTC.
grin1.gif

S kontolirano uporabo in dopolnjevanjem z wi-fijem na mesec porabim med 95 in 100 MB.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz tudi iščem kak Android in se odločam trenutno med Ace in Optimus One. Verjetno bo končna odločitev odvisna od ponudbe operaterja.

Jaz prebiram maile, preglejujem spletne strani (sicer skoraj vedno preko wi-fi, ker gre drugače ogromno kb), včasih se prijavim na facebook in imam nekje 10 mb prejetega in 2 mb poslanega prometa.

Če si pod 31 ti priporočam Itak paket, tudi če ne telefoniraš veliko je ugoden, še posebej zaradi 100mb prenosa podatkov.

Sam sem na simobilu na orto paketu ampak nisem zadovoljen s signalom in bom šel na mobitel, ker tušmobil je pa še večja groza, v Ormožu je recimo oddajnik, pa v službi ki je 400m stran nimamo signala, doma na enaki razdalji je zelo slab, na 500m pri sestri pa ga spet ni
tongue-1.gif
Če se sicer večinoma nahajaš kjer imajo dober signal, imajo zelo ugodno ponudbo, če pa iščeš signal po bajti, pa odpade.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Kar se tiče telefonov ki sta prehodnika predlaga ti tut sam predlagam iste telefone...

Kar se tiče opareterja pa je odvisno kaj rabiš če hočeš k tušmobilu ti svetujem preden se vežeš da prevereiš kako je pri tebi ki se največ gibleš in zadržuješ tako v prostem času in ko si v službi ...

Da si nabaviš predplačniško sim kartico od tušmobila ki stane 3.99€ in maš gor naloženo 5€ tko da če ne boš zadovoljen ne boš na zgubi enostavno boš sim odvrgu stran in je zgodba končana..

tko da to je moj nasvet...
wink-1.gif

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Nažalost še par dni pa bo meja do 31 dni presežena tak da to odpade
frown-1.gif
simobil ma švoh signal tak da tud odpade (vsaj na relaciji kjer me je največ "Velenje-Hotiza") mobitel ma signal skoraj povsod sam kaj ko je svinsko drag debitel še bolj. Za velenje vem da ni problem z signalom saj majo v bajti vsi signal še celo T-2 ga ma (ki je še najbolj ugoden) razen mobitela. Bo res treba sprobat simko od tuša da vidim če bo signal.

drugače pa HTC so mi tud všečni fončki do nokie mam pa nek odpor pa še sam nevem zakaj

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik ivi pravi:
in katerega uporabnika mobilnega interneta izbrati ker trenutno sem na Penzion paketu (pri mobitelu) pa tam ni možno dodatno naročit internet paket.
confused-1.gif

Pojdi na http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?mo=0&te=0 - moraš imeti obkljukano Android. Če izbereš Mobilni internet premium 100MB imaš še cenejši telefon. Kje si zasledil, da ne moreš dokupiti internet paketa?

Drugače imaš brez cenejšega telefona na voljo še cenejše ne-Premium Internet pakete: http://www.mobitel.si/Storitve/mobilni-internet.aspx

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ivi pravi:
Tako kot je omenjeno že v naslovu teme zbiram predloge kater telofon za cirka 200 eur. Pogoji da je android (sicer moj prvi...),zaslon na dotik, FM radijo, Wi-FI povezava, dober fotoaparat (se pravi mora met tudi avtomatsko ostrenje), dobra baterija,.... Sam se nekak nagibam k Samsungu Galaxy ace.

Pa še nekaj za uporabnike Smart telefončkov kolk približno porabite kb ali mb na mesec in katerega uporabnika mobilnega interneta izbrati ker trenutno sem na Penzion paketu (pri mobitelu) pa tam ni možno dodatno naročit internet paket. Naj povem še to, da zatelefoniram zelo malo saj večina kliče mene internet je pa že druga zgodba. Kako vam kaj dela tušmobil?

Samsung Galaxy Ace je kar zmogljiv telefonček, velikost ekrana v mojem primeru je OK, tako višina, kakor širina.

V tvojem primeru, morda ne bi bil zgrešen paket Brezmejni 1000, za 19€ na mesec, kjer imaš načeloma zajet tako prenos podatkov, kakor vse ostalo, tako da te nima kaj skrbeti, koliko imam še tega unega na razpolago, sem presegel, nisem presegel in podobna vprašanja, lahko načeloma kar pozabiš na tovrstne skrbi
cool-1.gif

100 Mb zna biti kar premalo za Android telefon, v kolikor uporabljaš Facebook, gmail, update aplikaciji in podobno torej če iskoriščaš vse prednosti android telefona
grin1.gif

Cena navedenega telefona za dotični paket je cca 99€.

Lp.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Teli mali Android-ki niso vredni pol vedra mlačne vode, če že android naj ima vsaj soliden zaslon ne pa da rabiš zraven še lupo in pa pinceto za klikat in prenašat ikone!
zmaga.gif