predlog

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
če pride do žaljenja z VEČIH strani, se nej bana vse, ne pa samo enega
bonk.gif

logistik že na msnju sm ti napisu da je to en velk bullsh.it
rolleyes-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Sama se ne strinjam s tem. Lahko bi pa naredili tako, da se tistemu, ki prične z žaljenjem da dvakrat daljši ban kot tistemu, ki mu odgovarja. Pa fino bi bilo, da se uvede možnost bana moda.
grin1.gif

Itak se pa ve kateri uporabniki/modi so problematični.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
ki prične z žaljenjem da dvakrat daljši ban kot tistemu, ki mu odgovarja.
Ki odgovarja? Ta, ki odgovarja, bi že sam mogu vedt, da tisti, ki bo začel z žaljenjem, bo dobil ban? Torej, zakaj bi se nekdo sploh spustu na tok nizk nivo, pa sploh odgovarjal?
Ali preprosto vidva ne prenesete nevem-česa-že, pa padata na razne pravokacije?

Citat:
Itak se pa ve kateri uporabniki/modi so problematični.

Razsvetlji nas....?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
še tuki napišem. KO boste začel opravljat svoje delo in naredil kar bi vsak POŠTEN človek naredu, potem bom tut jz spremenu način pisanja. do takrat, pa pišem kot pišem.

tiste hinavske pa pejt stran, pa kr zase zadržite.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Čakaj malo.

Hočeš povedati, da ko bo uporabnik X začel žaliti uporabnika Y mora uporabnik Y predvideti, da bo uporabnik X še nadaljeval z žaljenjem in naj ignorira žaljenje, ter presliši vse skupaj?

To bi delovalo le v primeru, ko bi moderatorji dejansko brisali žaljenje uporabnika X. Ko pa uporabnik Y in moderator/ka Ð sodelujeta pri odpisovanju uporabniku X...in potem moderator/ka Ð bana uporabnika X in Y za isto število dni..., ker ni preslišal žaljenja....

sem se že jaz zgubil v tej neumnosti, pa verjamem, da še kdo.

Naj me kdo razsvetli.

Piskotek1

Zelenc'
22. jan 2008
3
0
1
zdej je pa škorpijonka šla čez vse meje.
10.gif

-prvo mi reče da ne bo povedala kdo okol tala moje osebne podatke, ki so vidni samo moderatorjem oz administratorjem in mi reče da če mi kej ne paše, da nej grem stran
stupid-1.gif

-potem, ko javno povem da hočem da se ukrepa proti temu moderatorju, mi grozi z banom
stupid-1.gif

- potem, ko odprem temo o PIŠKOTIH, mi spreminja naslov, BREZ da se vidi KDO in ZAKAJ je to popravil. in ko popravim v original naslov, temo celo zbriše.
confused-1.gif

in še na koncu, me bana za 7dni, ker sem ponovno odpru temo o PIŠKOTIH in zaradi POPRAVLJANJA naslova prejšnje teme.
bonk.gif

mislm kašno sranje se gre ta ženska?
stupid-1.gif
kako nej človek spoštuje neka pravila, če moderatorji zlorabljajo zaupanje administratorja, kršijo pravila in posegajo v osebne podatke uporabnikov, ter jih talajo okoli...

žalostno in patetično.

škorpijonka razočaranje na celi črti. mislm da si maverickT ni zamišljal, da boš tako sranje počela, ko te je dal za moderatorko
stupid-1.gif

by: vaš zvesti član DonC
zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če ciljaš, da mi je kdo izdal info o tvojem alterju se motiš.
smile-1.gif

Izdal te je način pisanja (vejice, začetnice in vse skupaj), prcanje mene v parih temah, ko pa si v eni temi omenil "metan" sem bil 100%.

Nisem jaz zastonj skoraj dobil neke titule na mobisuxu
grin1.gif
)

Nazadnje urejeno:

Piskotek1

Zelenc'
22. jan 2008
3
0
1
to kar si pisu, noben ne more pogruntat iz nič. pod=bava te tko polovica foruma, dost jih piše tako kot jaz pišem... ne da se tega iz riti povlečt. bo že maverick pogruntu to. bolj kot to, mi gre pa na k... kar je škorpijonka nardila
10.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Dovolj je bilo tukaj prepucavanja kdo ima kaj prav.

Zaklepam

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.