Predčasno odplačilo aneksa

vidko

Zelenc'
24. jun 2010
1
0
1
Pozdravljeni,

imam vprašanje glede predčasnega odplačila aneksa. Namreč stari telefon mi je padel v vodo, iztek do konca vezave je še cca 15 mesecev. Sedaj me pa zanima, je možno iti na prodajno mesto prekiniti aneks in vzeti nov telefon. Je možno plačilo starega aneksa takoj na prodajnem mestu, ali je potrebno počakati na izdajo računa + plačilo računa ter ponovno obiskati prodajno mesto? Sprašujem pa za operatera mobitel.

lp,

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Se ti bolj splača od nekoga "odkupit" aneks in vzet telefon oz. se z nekom zmenit, ki ima prost aneks, da vzame telefon nase in ga kasneje proda tebi seveda z nekaj doplačila. Verjetno bo ta stvar cenejša kot pa poplačilo starega aneksa.

p.s. v roku enega meseca bom imel en tak aneks na razpolago, če boš slučajno potreboval.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
ce imas kak hud telefon potem je res bolje da vzames drug telefon preko kupljenega aneksa. Na obstojeci aneks poglej koliko je subvencije.
Pa drugic se ne kopaj s telefonom
wink-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Meni so za predčasno prekinitev aneksa naračunali 135€. Imam pa še šest mesecev do izteka. HTC Touch HD in paket 44.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Aneksa se res ne splača prekinjat in se strinjam z drugimi da jedrugič bolje paziti na telefon al pa si kupit water-resistant.
smile-1.gif