Prebolevanje

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Če je že blo, se naj izbriše! Drugače pa mene zanima na kak način je najbolje prebolet nekoga oz lajšat bolečino v tistih trenutkih, ko je najbol hudo?? Lahko iz osebnih izkušenj, pa tudi kakšni izvirni predlogi so dobrodošli!!!

Pa ne ne pišem tega ker bi bil obupan.....je pa kolega v neki čudni situaciji, da mu znam svetovat!!

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Naj si kolega čimprej najde eno drugo in jo pošteno nabriše. To najbolj pomaga, čeprav se bojo nekateri zgražal, da je egoistično..
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Najdeš si okupacijo za cel dan. Delaš tiste stvari katerim se prej nisi mogel popolnoma posvetiti, itd.

Več delam, več denarja, s kolegi hodimo več ven, več športa, kakšno potovanje, itd.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ja tudi sam sem mnenja, da je predlog na(brisanja) dober in sem mu rekel naj porba! In mi je rekel, da je kao ne gre (morala, pa te finte), ker je že baje enkrat probal to pa se mu ni........kolega zbudil
bonk.gif

Kaj se pa tiše pira pa.......pir über ales
nahrung002.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
jah, ne gre kar tako...jaz prebolevam od septembra mojo lubiko..pa kaj mi je bilo, da sem jo tako zlorabil
tongue-1.gif

pa so rekli frendi--ne jo tako tiščat, na hladno..ni bila segreta na delovno temperaturo..olje še ni dobro zaokrožil po motorju, jaz pa gas..do konca-in ko je začelo prihajat do ..končne brzine samo tup..ojej samo dim
tongue-1.gif

evo..zdaj sem na hladnem, tolažim se z nizko cenovnimi lubikami, veliko bom plačal, da bo moja lubika spet nazaj
grin1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ne bi razočaran. Saj ti nisem rekla, da te NE bom pelala na pijačo. Samo z generalnim se je treba prej zmenit.
grin1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Ja tudi sam sem mnenja, da je predlog na(brisanja) dober in sem mu rekel naj porba! In mi je rekel, da je kao ne gre (morala, pa te finte), ker je že baje enkrat probal to pa se mu ni........kolega zbudil
bonk.gif

nahrung002.gif

More pridit do tiste točke, ko si bo šel sam seb na kur.ac, ker jokca za njo (medtem ko ona že skače po drugem) in se bo mal v roke vzel, pol bo pa tud njegov kolega porihtu tko kot je treba.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
bonk.gif

nahrung002.gif

Kaj pa vem, pri meni se ta taktika nabrisi drugo ni najbolje iztekla. Malo sem mel moralnega macka potem, ko sem tej punci moral razlozit da ne zelim nic resnega. Tak da bolse da malo pocakas, kak mesec dva in potem vidis kako pa kaj. Vmes pa malo vec sportas, delas stvari, ki jih prej nisi. Mores pa pazit, da se ne razvadis.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
-zbereš skupne fotke, komade,...zapečeš na cd, pospraviš v predal, brišeš iz računalnika (cd zato, ker je vseeno to obdobje bilo del tvojega življenja in nekoč se ga boš mogoče rad spominjal)
-nekaj časa se izogibaš vajinim lokalčkom, klopcam,kjer sta se mečkala, skratka krajem, ki jih je zaznamovala vajina zgodovina...in krajem, kjer jo lahko srečaš
-zaposliš se, družiš se s prijatelji, spoznavaš nove ljudi, skratka ne puščaš si časa za razmišljanje
-ne nasedaš njenim klicem, da te pogreša in ne pustiš, da dela iz tebe budalo,...prekineš stike, dokler ne ugotoviš, da do nje nimaš več čustev
-pustiš, da čas dela zate,...ne pravijo zaman, da čas zdravi vse rane

Sem pa proti temu, da se ravnaš po načelu klin se s klinom izbija,...nova oseba, ki bi bila "drug klin", ni nič kriva in ne vem zakaj bi trpela še ona, ko bi izvedela, da je bila samo maščevanje,...

Vsak ima svoje načine kako pozabiti, najdi si svojega in ne objokuj preteklosti, da ne boš pozabil živeti sedanjost....

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ej, kaj zaj..jas mam lepe spomine na Ptuj ..tak me nena zdaj podjebuvat zaj..ker mam jas rad vse punce, ki so sa rodom od tam ..zneš...ne me jebavat..
smile-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
-zbereš skupne fotke, komade,...zapečeš na cd, pospraviš v predal, brišeš iz računalnika (cd zato, ker je vseeno to obdobje bilo del tvojega življenja in nekoč se ga boš mogoče rad spominjal)
-nekaj časa se izogibaš vajinim lokalčkom, klopcam,kjer sta se mečkala, skratka krajem, ki jih je zaznamovala vajina zgodovina...in krajem, kjer jo lahko srečaš
-zaposliš se, družiš se s prijatelji, spoznavaš nove ljudi, skratka ne puščaš si časa za razmišljanje
-ne nasedaš njenim klicem, da te pogreša in ne pustiš, da dela iz tebe budalo,...prekineš stike, dokler ne ugotoviš, da do nje nimaš več čustev
-pustiš, da čas dela zate,...ne pravijo zaman, da čas zdravi vse rane

Sem pa proti temu, da se ravnaš po načelu klin se s klinom izbija,...nova oseba, ki bi bila "drug klin", ni nič kriva in ne vem zakaj bi trpela še ona, ko bi izvedela, da je bila samo maščevanje,...

Vsak ima svoje načine kako pozabiti, najdi si svojega in ne objokuj preteklosti, da ne boš pozabil živeti sedanjost....

Uuu tole mu moram dat copy paste, kak si vredi napisala! Naj si bere
priden.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Čuj nobenga ne pod[censored], pa tudi nisem hotel, da tako izpade!!! Se opravičujem oz jemlem nazaj, če te je karkoli zmotilo! Pa tudi za pir mi ni blem dat
nahrung002.gif