Prazni tonerji... jih kdo rabi?

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Imam eno VELIKO škatlo praznih tonerjev. Največ jih je od HPja 1020, nekaj jih je od canona, pa še nekaj drugih. Skupaj sigurno preko 50 kaset...

Če jih kdo potrebuje ali jih zna "vnovčiti "naj me kontaktira, ker drugače jih bom naložil in odpeljal na smeti...

Igor

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
na mimovrste jih zbiramo za rdeče noske, če ti je katera poslovalnica blizu jih lahko tam odložiš
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.122
6.948
113
pri taščici
no jaz jih nimam toliko, sem pa ravno danes menjal barvne na xeroxu 6121.
Če se komu da ukvarjat z njimi naj napiše. Dostavim v LJ.
Če pa mi jih kvaliteno nafila za dober denar, potem pa....

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
na brodu je en ki jih celo odkupuje.

google:
odkup+tonerjev

drugače pa rdeči noski jih tud zbirajo (mimogrede zakaj imam jaz zmeraj asociacijo na pjane zdravnike?)

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
na mimovrste jih zbiramo za rdeče noske, če ti je katera poslovalnica blizu jih lahko tam odložiš
smile-1.gif
Ne, zbirate jih za Avstrijo.
Kolikor je meni znano gredo vsi teli tonerji v Avstrijo, javnih evidenc da pa ta firma (ne bom po imenih) da kaj rdečim noskom pa zaenkrat ni.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
smile-1.gif
Ne, zbirate jih za Avstrijo.
Kolikor je meni znano gredo vsi teli tonerji v Avstrijo, javnih evidenc da pa ta firma (ne bom po imenih) da kaj rdečim noskom pa zaenkrat ni.

Ti bom pa jaz povedal da dajo Rdečim noskom. Niti ni važno, kam grejo, v Avstrijo al pa Culukafrijo, aneda.
Zakaj pa "javna evidenca", verjemi, da bi jim Škofička jajca sšprudlala, če bi se z njihovim imenom špilal.

Nazadnje urejeno:

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
no moj kup so dobili rdeči noski...

Če pa ima kdo prazne tonerja za xerox phaser 6180 (vsaj rumenega) se pa priporočam!
Mi je namreč po polnjenju pri enem ljubljanskem mojstru in izpisanih 100 straneh odpovedal poslušnost. Raklamacijo pa seveda zavrača
frown-1.gif

Novega ne grem kupovati, bi pa poskusil presipati vsebino in prestaviti čip...