Tekoči praški, vsaj 5 različnih sprobanih, vklopljeno dodatna voda in normalni program.Poraba vode in s tem posledično izpiranje je odvisno od izbire programa.
Krajši je program, manj vode porabi.
Pri črnem perilu ne uporabljaj praška in izogibaj se prekratkih programov.
Tale Gorenjev recimo porabi na programu za bombaž pri 40 stopinjah 57 litrov vode. Boschev, ki sem ga polinkal zgoraj, pa 98 litrov za isti program.Mi imamo tega, zaenkrat zadovoljni.
Imam Miele pralni stroj.Z njim več kot zadovoljen.Opere in izpere perilo vrhunsko.V nastavitvah,sem lahko vse aktiviral na max.Več vode,med pranjem in izpiranjem.Poleg tega,sem aktiviral še dodatno izpiranje v nastavitvah.In nikoli,nimam na oblačilih,nobenih sledi pralnih sredstev.Kupuje se pralni stroj, ki porabi (da ne špara z vodo in pere/splahnjuje z dosti vode) dosti vode.
Na črnem perilu se vedno pojavljajo bele lise, ki se na 15 let starem stroju, ki ni šparal z vodo niso pojavljale.
Kak nasvet, kaj kupit?
Hvala.
cekini? aviod gorenje. Popularen je beko, boši bi se mrda utegnili popraviti sicer so pa bli kr škrt z vodo.Kupuje se pralni stroj, ki porabi (da ne špara z vodo in pere/splahnjuje z dosti vode) dosti vode.
Na črnem perilu se vedno pojavljajo bele lise, ki se na 15 let starem stroju, ki ni šparal z vodo niso pojavljale.
Kak nasvet, kaj kupit?
Hvala.
a v boben jo? Moj jo najprej nekaj spusti v boben nato v ladlc..če je ne spusti v boben (poskusi kako izpiranje zagnat) zna biti waterblock. Tist pa potem menjaš cev z el varovalom - waterblocokomPo točno osmih letih uporabe, pralni stroj Miele WKD 130 WPS javil napako F0063. Koliko sem gledal gre za vodno kretnico ali nekaj takega. Stroj enostavno ne spusti vode v posodico za prašek. Morda je tudi Aquastop zatajil.
Pozna kdo kakšnega serviserja, ki bi znal to kretnico vode pregledati ali popraviti? MieleFan? Ali mi preostane samo klic na Miele servis, ker lokalni serviserji se na široko ogibajo popravilo Mile strojev.
a v boben jo? Moj jo najprej nekaj spusti v boben nato v ladlc..če je ne spusti v boben (poskusi kako izpiranje zagnat) zna biti waterblock. Tist pa potem menjaš cev z el varovalom - waterblocokom
tu bi znali biti tud kaki servisi od boša simensa v igri, glede na to da je to izboljšan boš. Dotočne cevi z waterblockom so verjetno za te stroje identične
pereš na 95 C ? lahk so kaka tesnila za zamenjat...Po 15 letih AEG ocitno crkuje. Zanimiv pojav. Voda pod mašino samo pri pranju belega perila. Ostali programi bp. Se je za zajebavat s serviserji ali v stacuno po zamenjavo? Priznam nisem nic dvigoval pokrov da bi gledal in cakal.od kje curi ...
Do sedaj mir od prvega dne.
Če ti je v vtem času delal brez napak.Poklič nekoga,in naj preveri.Mogoč,je kakšna cev samo za zamenjat.In ti bo služil dalje...In boš mogoč odštel par eur...ker novi malo boljši tak veš,so takoj blizu 1000 eur.Po 15 letih AEG ocitno crkuje. Zanimiv pojav. Voda pod mašino samo pri pranju belega perila. Ostali programi bp. Se je za zajebavat s serviserji ali v stacuno po zamenjavo? Priznam nisem nic dvigoval pokrov da bi gledal in cakal.od kje curi ...
Do sedaj mir od prvega dne.