Pralni stroj ?

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.840
-9
38
Ljubljana
Kateri pralni stroj priporočate do 400€ ? Na kaj biti pozoren pri teh novih, najbolj zaupam Gorenju.

Hvala za ponudbe nasvete...

I

Izbrisan uporabnik 474

Da izkoristim temo...
Moj pralno/sušilni je enostransko prekinil pogodbo o sodelovanju... Kaj nabavit? Obvezno kombiniran, ker nimam prostora za posamično, poleg tega je sušilc potreben pozimi, pa zaradi psa, ki je v hiši, je dobro da pocuka dlake dol...

Cenovni rang do recimo 950€... čez to ne grem, raje manj

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No če si tak odločen za Gorenje pa ga kupi, kaj sprašuješ tu
tongue-1.gif
Do 400€ imaš 3 modele, ki se razlikujejo samo po malenkostih oz. so v osnovi enaki.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Da ne kupiš Gorenja...
hysterical-1.gif

Malo bolj resno pa... Neke hude razlike po mojem ni v tem cenovnem razredu. Poglej za porabo elektrike, če dobiš, da je motor vgrajen na boben je boljše, ker je tako tišji stroj, programi pranja so zelo podobni... Išči pa akcije, da prihraniš kak €.
Piši uporabniku sevlje, pa se kaj zmeni...
aplauz.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.103
6.316
113
Prednost pri Gorenju so edino poceni nadomestni deli, s predpogojem da sam znaš kaj naredit. Jaz sem že par grel na pečicah in ploščah zamenjal pa so smešno nizke cene. Drugo je če ti na vrata potrka serviser.

V Limbušu pri MB, kjer je servis so na pultu prijazni in dečko sam svetuje kaj je lahko narobe, proda del, ti pa doma šraufciger v roke in gremo.

Nazadnje urejeno:

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
282
22
18
dva meseca nazaj kupil bekota preko interneta -bigbang, boben 9kg, vse možne funkcije, 5 let garancije, tiho delovanje tudi pri 1400 obratov........cena 500 eur. pozabi na gorenje......

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.575
9
38
kolega je pred mesecem vrnil nazaj gorenjev pralni stroj in zahteval denar nazaj,ker mu ga niso uspeli popraviti.
problem je bil ,da so programi trajali namesto ure in pol 3 ali 4 ure,pa se jim ni sajalo kje bi bil problem.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.329
7.086
113
pri taščici
Ce bos imel ps nekje blizu spalnih prostorov in imas namen prati ponoci potem obvezno invertni motor. na yt imas filmcek kako glasen je moj elektrolux ewf 12780. po besedah serviserjev in uvoznika je to normalno za "krtacni" motor.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.610
1.002
113
49
KR
Jaz sem nabavil Candy EVO4 1273 DW. Sej vem da boste rekl, da je Candy en jajc, ampak meni je predvsem všeč zaradi tega, ker je globina samo 40cm. Dere se čisto podobno kot ta electrolux na youtube-u. Sem izmeril decibele in so mogoče malenkost višji kot pravi proizvajalec. V bistvu ni toliko glasen, kot me moti ta visok piskajoč ton.
frown-1.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.610
1.002
113
49
KR
Citat:
Uporabnik softi pravi:
boš videl kak jajc je

Ja no, opere dobro, 5 let garancije imam tudi, pol nej pa kr crkne, če upa. Dalj časa ga itak verjetno ne bom uporabljal, ker se bom prej preselil, pa ga pustil v stanovanju.
cheer.gif