Ja, vem kaj je NF opeka, sem pa resda čisto pozabila, da obstaja. Zidalo se bo z modularcem, zunanje nosilne stene 29cm, notranje nosilne 25cm, potlej pa še ena ali dve predelni steni 10cm. Če bo delo toliko ceneje, da se izide, se lahko zida tudi z Go Max opeko Goriških opekarn. Jaz izberem, kar je zame ceneje. Zdaj mi pa povej, ali je zidarju važno ali je eno ali drugo. Če pogleda modularca, bo točno vedel kaj z njim, če pa npr Go Max bo pa mislil, da je za na kruh namazat. Zna mu pa biti pomemben podatek, a mu bom ytong privlekla ali pa kaki porotherm s super duper spešl limom. In od kdaj nadzorni izbira material? In debelino? Ali si samo malo zafrkaval, seveda brez, da bi mi pomagal na osnovno vprašanje odgovoriti. Drugače pa se zavedam svojim omejitev in imamo tudi nadzornega, takega, ki to je, brez narekovajev.
Vsem ostalim: hvala za imena, še kaki prav pride. Čimveč ponudb dobim, bolj mi bo jasno, kako in kaj.
@softi: kar na počez. Da gre tudi nabava materiala preko njega in plačam malo manjši davek. To je zaenkrat, dokler ne dobim ponudb nazaj. Mogoče se bo potem kaj situacija spremenila, pa povem.