Pozna kdo to vozilo

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
zakaj bi kupoval 4motion za nabijanje KM po AC? Pa itak drugi lastnik, s tako opremo je bil ziher uvožen iz tujine.... Tako da prištej 150k km
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

kak je možno, da je zdrsani 6 let stari golf 11k eur?
smile-1.gif

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ja, je zanimivo, kakšne cene ima rabljen VW, ljudje jih pa še kar kupujejo-mo. Baje je še najmanj okvar in najcenejša popravila od drugih znamk, ali pač ne?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tale je uvožen, pa verjetno v kakšnem rent-a-carju ali službeni floti je služil... Poglej kakšno nalepkico ima na sredinski konzoli...

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Kaj so potem prevrteni kilometri, avto je zjahan, morda še kaj? Ni nobenega optimizma za uvožene avtomobile?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tale prodajalec je drugi lastnik, avto ima zelo verjetno zgodovino kot sem ti jo opisal. Lahko da je imel malo kilometrov ob uvozu (t.i. jahres wagen), vsekakor imajo take nalepke (prepovedano kajenje v avtu) vozila rentacarja, nadomestna vozila oz. pool/službena vozila v firmah v Nemčiji, Belgiji... Pri nas redko razen rentacar.
Kako je zjeban bi rekel težko, lahko so kilometri dokaj realni. Lahko da je trenutni lastnik lepo skrbel za vozilo.
Povem samo kaj recimo je meni padlo v oči in kaj na osnovi tega sklepam.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Plus tega je nek dilerček ... spodaj v opisu pravi, da je možna menjava, financiranje. In če pogledaš obesek za ključe na sliki ... le kdo v vsakdanjem življenju uporablja industrijski obesek za označevanje ključev?

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
neverjetno, kaj vse lahko opazite iz slik... dejansko so to malenkosti, ki veliko povedo o avtu in lastniku ampak večina kupcev na te stvari (nalepke, obeski, ...) sploh ne posveča veliko pozornosti, .... res se, kot pravijo, vsak dan nekaj novega človk nauči

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Meni je tudi padel obesek v oci. Nalepke pa ne bi videl.
smile-1.gif
Pa casopis je dal na tla pri vozniku, ne poznam nikogar, ki bi to pocel z lastnim vozom.

komar89

Fizikalc
22. apr 2008
777
195
43
Nevem zakaj imate vsi alergijo na uvožene avtomobile. Je že res da je vse prevrteno, ampak se da dobiti odlično ohranjena vozila, sploh glede na prevožene kilometre, saj so ponavadi v tujini ceste boljše. Rajši imam ohranjen avtomobil iz tujine z veliko kilometri vožen po avtocesti, kot pa našega voženega na kratkih razdaljah po zjahanih regionalkah. Pri nakupu pač gledaš bolj ohranjenost kot pa kilometre vzameš v zakup da je prevrteno nazaj in takoj delaš veliki servis

komar89

Fizikalc
22. apr 2008
777
195
43
to pa ja...zaupat pa itak ne moreš nobenemu. Jaz zase vem da avta ne kupim več, če prodajalec ne pristane na kompleten pregled z moje strani

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Citat:
Uporabnik komar89 pravi:
Pri nakupu pač gledaš bolj ohranjenost kot pa kilometre vzameš v zakup da je prevrteno nazaj in takoj delaš veliki servis

S takšnim mišljenjem se ne bo nič spremenilo na bolje. In še vprašanje: Se nič ne počutiš nategnjen, ko (pre)plačaš avto po ceni, kot bi imel 150k km, v resnici pa jih ima 300k km?