Pozicijske/parkirne luči

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Rad bi zamenjal navadne žarnice, ki svetijo grdo rumeno z nečim bolj belim.
Sedaj imam notri led diode iz špara pa mi niso všeč, ker svetijo preveč usmirjeno. Rad bi da sveti bolj "razpršeno" kot navadna žarnica vendar bolj belo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
bluevisionw5w.jpg

Zdi se kot da so modre, vendar svetijo belo. Ko dam notri navadno in tole, je za par odtenkov razlike. Čudežev pa ne pričakuj.
Pa dober si, da se upaš dati notri led diode, kolikor sem gledal po netu, imajo vse ta močne težave s pregrevanjem.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.150
4.131
113
Sam sem za foro enkrat v nekem baubau kupil bele LEDice za parkirne, enih 5EUR so koštale. Kot prvo so imele precej belo svetlobo in tudi relativno močno (malce bolj usmerjena kot klasične žarnice, tako da na prvi pogled celo bolj močna odoriginala) .. no po enem tednu je ena začela mežikat, potem po drugem tednu še druga, po trejtem tednu so šle ven in navadne "brljivke" notri!

Bi ji pometal že prvi dan ven ker se mi je zdelo preveč čefursko ampak sem si rekel, da parkirnih nikoli ne rabim, skupaj z nightbreaker so pa bile nevidne. Samo če ne funkcinira, jebiga.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zato bi pa tut jst svoje ledice dal ven, ker so mal čefurske:) pa preveč usmirjeno(naravnost) svetijo.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Jaz sem vzel ene od Osrama, mislim da so bile halogenske in tudi malo pobarvane in so svetile res dobro, zdaj po 2 letih mi je ena crknila, druga pa ni več tako zelo različna od navadne, je še vedno opazno boljša, ampak kot nova je bila bolj bela.
Slaba stran je, da so obupno drage, mislim da so bile okoli 7-8€ po komadu.
LEDic moj avto ne prebavi, teži da je žarnica pregorela, uporov pa ne bom dajal not, da bi ga okoli prinašal.