Povrnitev izbrisanih telefonskih številk SIM

BB_Maister

Pripravnik
27. jul 2007
60
0
6
No vidim da le ne znamo tolko, kot mislimo. Torej stvar je sledeča in me je koštala celo noč. Uspel sem dobit kompleten SW in ne le testnega in ugotovil, da stvar tudi dela- v primeru da ste kartico SIM po pomoti izbrisali se da povrnit številke, ali SMS-e, ali zadnje klice. V primeru pa da je bila kartica SIM prekopirana z praznimi polji pa žal no-go.
Torej če ima kdo kakšne takšne potrebe - na PM

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Vsake toliko časa je treba sinhronizirat telefon z Outlookom, pa sprintat imenik na papir oz. pdf in shraniti nekam na varno.

BB_Maister

Pripravnik
27. jul 2007
60
0
6
Tale je res pametna!! Meni to ni treba razlagat- poznam pa morje ljudi, ki o tem nimajo pojma- in so za določene kontakte pripravljeni odštet mastne denarce , če se jih seveda da povrnit

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Heh, vidim kakšen frik sem šele jaz. Mesečno naredim backup imenika in sicer enega na USB ključek, enega na gmail in enega na zyb
smile-1.gif
Se oproščam za off in vem da avtorju to nič ne pomaga, ampak res, backup takih stvari se splača delat. Konec koncev telefon za sekundo pozabiš kje pa lahko gre vse adijo.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Podpis.

Jaz imam na Gmailu primaren imenik, ki ga dvakrat mesečno update-am na telefon (PC-Suite).

Kot si rekel, tu SE SPLAČA delat backup. Reden in na več koncev.