Potrebne altrjevke, prestejte se

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Torej tema je namenjena temu, da se v njo zglasite drage forumasice, ko boste potrebne. Mogoce se vas kdo usmili in vam ponudi pomoc.

Priporocljivo je, da tudi napisete kake so vase spolne zelje/potrebe tako bo lazje ponuditi pomoc.

p.s ne pozabt kontaktnih podatkov

hysterical-1.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Vidm da so nase deklice mal sramezljive tako da jim bo treba ocitno pomagat pri kreativnosti in izrazanju zato bom npr napisu kako se pocutim danes jaz :D

Torej zbudil sem se rahlo horny, in ze cel dan fantaziram kako bo bodelal eno :D

Nekako se zacne tako da bi zacela z neznimi poljubi na ustnce, neznimi dotiki po njenem ljubek obrazu, po njenem vratu, nato bi se spustil nizje jo prijel nezno za boke, takrat bi se z poljubi preselil z ustnic na vrat, lepo in enakomerno bi ji dajal poljube gor in dol po vratu, nato bi jo nezno z rokami prevrnil na pojstlo, zavihal majcko do kolegic, z jezickom bi zaokrozil okoli njih, se spustil na trebuscka, ves cas bi sledili nezni dotiki mojih rok po celem njenem telesu, pocasi in z obcutkom bi ji odpel hlace, jih potegnil dol, z ustnicami bi nizal poljube po notranji strani stegen in se spuscal vse blizje in blizje njenemu intimnemu predelu.......

Mislm da se bom kr tle ustavu k sm sam sebe narajcu u ibr :D

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Sj nism dokoncou :D to je bla samo predigra in ogrevanje :D zdj ce napise da ma zeljo quickija itk da ustrezemo :D se lazje kot pa vse tisto prej :D sam spusti gate pa se jo nastela :D

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
v bistvo bodo potrebne se slike, ker po mojih podatkih so vse zavaljene (censored), take pa nas ne rajcajo..

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Vseh skupaj jih je toliko, kot je prstov na rokah faliranega tišlerja. Zdaj moraš pa samo še upat, da je katera potrebna.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Čebela.
pozdrav.gif

Se še kateremu, razen Slovenetu in majorju ni ponujala?
bonk.gif

Jaz sem izpadel bednik, ker sem izjavil, da sem zvest ženi.
priden.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Kdo se zdej tle not šteje? Potrebne alterjevke že ne, glede na to da se še nobena ni javla?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Sj nism dokoncou :D to je bla samo predigra in ogrevanje :D zdj ce napise da ma zeljo quickija itk da ustrezemo :D se lazje kot pa vse tisto prej :D sam spusti gate pa se jo nastela :D

haha, stari, to je še najbolj
wink-1.gif

mislim, da zvestemu patriotu neki ni jasno..žena pa to..sam si je kriv, če ne fuka, potem pa raje prebira Dolenjski list
smile-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
ksz...

A tale tema velja tudi za alterje, ki so pi*ke po srcu
evil.gif