Potencialni celebrity samomorilci v letu 2012

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Kdo pravite, da bo šel naslednji? Je bil že zadnja leta tak trend (Michael, Amy ...), pomoje se bo letos nadaljeval.

Pomoje da Milan Kučan, ker ne bo prenesel dejstva, da je JJ spet na oblasti, mogoče še prej Stanovnik...

Drugače so pa na Matildini listi za 2012 pomoje tudi:
-Britney,
-Christina...

v eni drugi temi je uporabnik rawr nominiral tudi:
-Lyndsay Lohan,
-Pete Doherty,
-Keith Richards,
-Mick Jager

Dajte še vi svoj spisek, potem pa začnemo pobirat stave
evil.gif

Nazadnje uredil moderator:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Taka tema se ti zdi primerna?

Ajde, dejmo pobirat stave, kdaj boš ti umrl, pa ti potem z zbranim denarjem naredimo fešto ob smrti.
smirk-1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
JJ. Pritisk bo postal prehud, paranoja premočna, pogled v prazno se bo še stopnjeval. V svoji pisarni bo iz predala zloščene pisalne mize potegnil Tokareva jugoslovanske izdelave. Na psihiatra, ki se mu bo približeval, bo kričal: "Stran! Nastavile so te sile kontinuitete! Si simbol tranzicijske levice!" Psihiater bo precenil, da nima dovolj poguma za samomor. Janez mu bo popolnoma umirjeno in hladno odvrnil: "To so vaše domneve." in mu v čelo poslal lepo, tesno skupinico nabojev, kot se za pravega obramboslovca spodobi, nato pa še sam ovil usta okoli pištole in pritisnil sprožilec.

[COLOR= white]Saj ne, lol.[/COLOR]

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Mislim, da Keith in Mick spadata med profesionalce in ne vidim razloga, zakaj bi bilo za njiju usodno ravno to leto, če nobeno prej ni bilo
tongue-1.gif

Lindsay pa zagotovo.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ajde, dejmo pobirat stave, kdaj boš ti umrl, pa ti potem z zbranim denarjem naredimo fešto ob smrti.
smirk-1.gif

kul!
cheer.gif

Sori, če sem prizadel tvoja čustva. Nisem vedel, da je smrt tak tabu in se o tem ne sme govorit, medtem pa je kul če beremo teme kako američani streljajo ranjene talibane, gledamo posnetke kako nek poljski vojaški poveljnik poskusi naredit samomor pred kamerami, ipd.
uf-1.gif

Sej smrt ni nič takega, to je del vsakdana, samomori prav tako... dejansko gredo vsi v nebesa. Če ti kaj ni všeč pač ne spremljaj teme
smirk-1.gif

edit: sam tale fotka spodaj je pa totalno smešna kako CN prevrne ladjo v kateri je umrlo en kup ljudi.....

dvojna merila.press

erikson

Guru
25. avg 2007
22.781
6.555
113
Če koga tema moti, lahko na prvem prispevku pritisne na gumbek s klicajem.
grims-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Moderatorji lepo prosim izbrišite temo + še kak ban, ker to je pa krepko preko vsej mej dobrega okusa.
O javnih osebnostih lahko debatirajo kar čejo, -preprečevanje tega pa je sovražni govor.
grims-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
To je SPAM?
bonk.gif

Spirit, ne gre za to, da bi s tem kakor koli prizadel moja čustva, gre za vprašanje primernosti o ugibanju smrti nekoga. Za enega ni smrt nič takega, za drugega je mnogo. Kaj ti bom to govoril, saj si dovolj star, verjetno ti je že kakšen bližnji umrl; predstavljaj si, kako bi se počutil, če bi izvedel, da so v vaški gostilni že pol leta prej potekale stave, kdaj bo umrl.
smirk-1.gif

In če smrt ni nič takega .. Zakaj pa recimo ti še živiš? Več ali manj si že s seznanjen z dogajanjem na tem svetu, torej lahko greš.
bonk.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Saj zdaj je tudi odprl predvsem zato, da je lahko palčka in brkonjo dal not. Ostale samo zato, da ni tako očitno.
grin1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
hehe ynos, tvoj odgovor sem pa pričakoval
hysterical-1.gif

a še vedno nisi prebolel dejstva, da sem v vajinem sporu z mitzy verjel njej in ne tebi kljub tvojemu nadležnemu prepričevanju po PMjih? In potem se mi zdaj poskušaš v čisto vsaki temi maščevat s takimi replikami
hysterical-1.gif

pa daaaaj no, ta vajin spor z mitzy je že 3-4leta star, get over HER
bonk.gif

btw: printscreen tvojega nadlegovanja po PMjih mam še vedno shranjen, samo čaka da ga pripopam na alter
grin1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Kdo pravite, da bo šel naslednji? Je bil že zadnja leta tak trend (Michael, Amy ...), pomoje se bo letos nadaljeval.

Pomoje da Milan Kučan, ker ne bo prenesel dejstva, da je JJ spet na oblasti, mogoče še prej Stanovnik...

Drugače so pa na Matildini listi za 2012 pomoje tudi:
-Britney,
-Christina...

v eni drugi temi je uporabnik rawr nominiral tudi:
-Lyndsay Lohan,
-Pete Doherty,
-Keith Richards,
-Mick Jager

Dajte še vi svoj spisek, potem pa začnemo pobirat stave
evil.gif

Ta tvoja statistika je pa zelo zanimiva ... Da ti povem .... Moj dedek je nekoč samo našteval .. oni je čez 80. star, pa bogi je, verjetno bo hitro šel, ona je čez 90 stara, ovi bo vsak čas 100 star ... itd ... vsi bodo vsak čas šli pod zemljo ... a dedek je umrl pred vsemi, ki jih je našteval ... v 68 letu ...

Toliko o statistiki in vrstnem redu ...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
To je SPAM?
bonk.gif

ja sej sem hotel dat pod spam kotiček pa sem dal pomotoma pod čvek, mea culpa. Premikat pa ne morem.

vsem užaljenim nežnim dušicam se pa iskreno opravičujem za prizadet srček
roza.gif

evil.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
hehe ynos, tvoj odgovor sem pa pričakoval
hysterical-1.gif

a še vedno nisi prebolel dejstva, da sem v vajinem sporu z mitzy verjel njej in ne tebi kljub tvojemu nadležnemu prepričevanju po PMjih? In potem se mi zdaj poskušaš v čisto vsaki temi maščevat s takimi replikami
hysterical-1.gif

pa daaaaj no, ta vajin spor z mitzy je že 3-4leta star, get over HER
bonk.gif

btw: printscreen tvojega nadlegovanja po PMjih mam še vedno shranjen, samo čaka da ga pripopam na alter
grin1.gif

iz kerga naftalina si pa tole zvlekel?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
iz kerga naftalina si pa tole zvlekel?

če pa tip ne odneha in nonstop sledi mojim postom in čaka na moj napačen korak, da tega da si zapomni vsako mojo besedo izpred 5 let sploh ne omenjam... počas me mika da bi zanj vložil prepoved približevanja in sledenja
stupid-1.gif